Chef Florin Dumitrescu, rețeta unei familii frumoase. Ce mari s-au făcut fetele lui! „Cresc două viitoare femei puternice”

Publicat: 07 nov. 2023, 13:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari chefi de la TV, a fost binecuvântat în această viață cu toate ingredientele necesare unei vieți împlinite.

A reușit din adolescență să-și descopere pasiunea pentru arta culinară, și-a construit o carieră de succes în acest domeniu, dar nimic nu-i aduce mai multă savoare în viață decât o face familia lui – soția și cele două fetițe pe care le au împreună.

Florin Dumitrescu este un familist convins.

La vârsta de 36 de ani, are o căsncie împlinită alături de Cristina Dumitrescu, soția lui și mama fiicelor sale.

Chef Florin Dumitrescu, rețeta unei familii frumoase

Acasă, este înconjurat de fete, însă acest lucru nu pare să îl deranjeze deloc. Ba chiar dimpotrivă! Ori de câte ori are ocazie, îndrăgitul bucătar își arată aprecierea și admirația față de femeile din viața lui, centrul universului său.

„Născut de femeie, crescut de femeie, educat de femei, îndrăgostit de femeie și iubit de femei, ghidat de femei, cresc două viitoare femei puternice, totul din jurul nostru se învârte în jurul vostru. La mulți ani, femei! Să vă bucurați din plin de această zi”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, într-o postare de 8 Martie. Citește tot articolul aici.

Publicat: 07 nov. 2023, 13:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×