Cera Mihăilescu, cea mai extravagantă concurentă la „Mâncare pe care”! „Muritorilor, zeița a venit!”

Publicat: 10 aug. 2022, 16:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cera Mihăilescu, cea mai extravagantă concurentă la „Mâncare pe care”!

Cera Mihăilescu, cea mai extravagantă concurentă la „Mâncare pe care”! O cină de milioane a avut loc astăzi pe PRO TV, în cadrul emisiunii „Mâncare pe care”!

Cum și-a suprins invitații Cera Mihăilescu laMâncare pe care”?

Cinci persoane care nu se cunosc între ele se luptă atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, cât și pentru un premiu generos. Săptămâna aceasta, Cristiana Dobre, Alexandru Însurățelu, Cera Mihăilescu, Daniela Berbece și Alex Mateescu sunt concurenții ce își etalează abilitățile culinare și gesturile ospitaliere.

O petrecere plină de fast și strălucire a fost găzduită de un cunoscut designer român: Cera Mihăilescu. Aceasta și-a întâmpinat invitații cu o ținută cu iz asiatic, îmbrăcăminte inspirată de meniul pregătit. Artista a dat dovadă de alegeri îndrăznețe și când a ales băuturile pentru petrecere: „Ceva nonconformist… să pui vișinată lângă sushi”, a spus Cristiana.

Cera Mihăilescu laMâncare pe care”:„Ardeii umpluți îi servesc doar în rochie de seară mulată, cu sânii dezgoliți”

Pentru un plus de originalitate și discrepanță între preparate, felul principal a constat în ardei umpluți cu carne tocată: „Ardeii umpluți îi servesc doar în rochie de seară mulată, cu sânii dezgoliți”, a declarat gazda, care și-a schimbat hainele pentru a servi felul doi al meniului.

Pe lângă preparatele mai mult sau mai puțin pompoase, designerul vestimentar și-a surprins oaspeții cu articole vestimentare personalizate oferite cadou: „Cadourile sunt geniale”, „Cera, ești minunată! Îți mulțumim!” au fost câteva dintre reacțiile concurenților. Mai mult decât atât, Cera Mihăilescu a făcut o prezentare de modă live pentru invitații săi: „Cera e Cera! Cera e modă!”, a exclamat Alex. „M-am simțit foarte bine. O iubesc pe Cera!”, a adăugat acesta.

„Cera e un stil, ea este moda întruchipată”

Cunoscutul designer român nu a încetat să surprindă și în alte seri: „Muritorilor, zeița a venit!”, „Cera e un stil, ea este moda întruchipată”, „Ești perfectă!” au fost câteva dintre remarcile punctate de restul concurenților, ce simțeau că nu se pot ridica la nivelul ei de extravaganță.

Rămâne de văzut cum se vor descurca restul concurenților și cine se va clasifica pe primul loc în competiția „Mâncare pe care” de săptămâna aceasta.

Foto: PRO TV

Publicat: 10 aug. 2022, 16:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă