Prima zi, primele scântei la ”Mâncare pe care”: „Cum de vă permiteți… soția ta probabil se va uita la televizor!”

Publicat: 01 aug. 2022, 16:00 Autor: Maria Apostol General

Astăzi, Mâncare pe care și-a făcut debutul pe PRO TV! Show-ul urmărește cinci persoane care se luptă pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” și premiul de 5.000 de lei. În această săptămână, bătălia se dă între Bebeto Yildirim, Gabriela Lucuțar, Daiana Roșu, Adrian Popescu și Oana Ceauși.

Primul concurent care a găzduit o cină delicioasă a fost Bebeto Yildirim, creatorul de conținut urmărit de 3.4 milioane de persoane pe Tik-Tok. Acesta și-a delectat oaspeții cu un meniu turcesc, însă una dintre invitate a fost mai impresionată de gazdă decât de preparatele gustate: „Mie îmi place mai mult de tine decât de supa ta de linte”, i-a spus aceasta lui Bebeto.

Gabriela Lucuțar nu s-a lăsat mai prejos și l-a bombardat cu vorbe frumoase pe cunoscutul creator de conținut pe Tik-Tok: „Mie îmi plac turcii”, „Ești frumos, am intuit bine”, „Ești foarte elegant, așa cum îmi plac mie oamenii” au fost câteva dintre complimentele adresate bărbatului. Oare deja s-a înfiripat prima idilă și poveste de dragoste la emisiunea în care concurenții se întrec în gesturi ospitaliere și meniuri sofisticate?

Totuși, o a treia concurentă nu a uitat de ce a venit în emisiune și a simțit nevoia să puncteze că nu este de acord cu cele întâmplate: „Am simțit un oarecare dezgust”, a declarat Daiana Roșu. De asemenea, femeia nu a ezitat să îi mustre pe cei trei: „Cum de vă permiteți glumele astea… soția ta probabil se va uita la televizor!”, le-a spus Daiana extrem de iritată.

Gazda a încheiat cina cu un cadou inedit: o dansatoare de belly dance i-a luat prin surprindere pe invitați! Rămâne de văzut cum se vor descurca restul concurenților în zilele ce urmează și cum va evolua idila dintre invitate și faimosul Tik-Toker.

 

Publicat: 01 aug. 2022, 16:00 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă