Celia, însărcinată pentru a doua oară! “E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit!”

Publicat: 15 oct. 2021, 15:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Celia, însărcinată pentru a doua oară! Familia frumoasei artiste se mărește. Artista  și soțul ei mai au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani.

Cântăreața nu a mai putut ține secretul și fericirea supremă doar pentru ea, așa că a decis să confirme faptul că așteaptă un copil.

Celia, însărcinată pentru a doua oară!

Ieri a fost ziua mea, m-am născut în acea zi în care bat clopotele în mai toate bisericile din Țară. O zi plină de rugăciune, în care probabil și cerul zâmbește. Chiar m-am abținut tare să nu postez. Deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunată veste pentru noi ceva timp.

Totuși, s-a întâmplat că altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea. Iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră??? E o binecuvântate faptul că după lungi încercări am reușit! Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! Aceleași gânduri curate le trimit către voi, protecție Divină și o zi minunată să aveți!”, a fost mesajul postat azi de Celia, pe rețelele sociale.

Mi-am dorit mereu o familie unită, un soț care să ne pună pe primul loc. Poate n-am reușit să avem o familie numeroasă însă voi 2 sunteți tot Universul meu și sunt binecuvântată să va am!”, scria Celia pe social media anul acesta în luna aprilie.

Și iată că de ziua ei, chiar cu ocazia unei mari sărbători, Sfânta Cuv. Parascheva de Iași, mai precis la o zi după aniversare, a făcut și anunțul că este însărcinată.

 

Publicat: 15 oct. 2021, 15:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă