Cele mai scumpe case din lume te vor lasa cu gura cascata! Arata de milioane :)

Publicat: 29 Apr. 2017, 20:40 Life
Cele mai scumpe case din lume te vor lasa cu gura cascata! Arata de milioane :)

Pentru oamenii de rand, achizitionarea unei locuinte care sa satisfaca nevoile elementare de adapost si confort poate sa fie cea mai mare realizare sau poate fi un plan financiar intins pe parcursul a 30 de ani de rate si datorii. Pentru altii, o locuinta de sute de milioane de dolari nu reprezinta nimic iesit din comun.

Iata cateva dintre casele marilor magnati la care noi, oamenii obisnuiti, ne putem uita doar de departe. Nu de alta, dar sunt destul de ascunse in curtile uriase.

Palatul Buckingham

Cu o valoare estimata la 1.560.000.000 de dolari, Palatul Buckingham are 775 de camere. Dintre acestea, 19 sunt camere de stat, 52 dormitoare regale si pentru oaspeti, 188 camere pentru personal, 92 birouri si 78 de bai. Suprafata de 770.000 mp este calcata anual de peste 50.000 de oameni care participa la banchete, receptii, cine, pranzuri si petreceri in gradina regala. Aici nu traieste doar Regina Marii Britanii, ci si o multime de alti nobili precum Ducele de Edinburgh, Ducele de York, Contele si Contesa de Wessex, Printesele Royal si Alexandra.

Casa Antillia (Mumbai, India)

Daca ar fi pusa in vanzare, ar costa 1 miliard de dolari. Are 27 de etaje si o suprafata de peste 3700 mp. Este detinuta de un multi-miliardar indian renumit pentru afacerile sale, Mukesh Ambani. Strapunge cerul si este situate pe Drumul Altamount din Mumbai. Si-a capatat numele dupa o insula fantoma din Atlantic si are un garaj impresionant in care pot fi parcate 168 de masini. Pe langa asta, are o sala de bal, 3 piste pentru elicoptere, gradini uriase, un templu, numeroase camera de oaspeti, un etaj destinat integral sanatatii si un cinematograf cu 50 de locuri. Pe acoperis, pe langa pistele pentru elicoptere, se mai afla si o piscine uriasa.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Apr. 2017, 20:40 Life
Pe aceeași temă