Cel mai mare regret al Simonei Halep: „Singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este…”

Publicat: 05 Mar. 2020, 12:48 Vedete

Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discretă cu viaţa sa personală, tenismena a făcut câteva dezvăluiri din intimitate şi a vorbit despre singurul vis care nu i s-a îndeplinit până în acest moment.

Simona Halep nu a dorit niciodată să îşi expună prea mult viaţa personală. Una din întrebările care au „urmărit-o” de-a lungul timpului a fost legată de copii. Sinceră din fire, sportiva a declarat de nenumărate ori că îşi doreşte o familie numeroasă.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, spunea Simona Halep în urmă cu ceva timp.

Sportiva recunoaşte faptul că pe plan profesional tot ce şi-a propus a reuşit să facă, iar toate dorinţele sale au devenit realitate. Există însă un vis, ce nu ţine tocmai de cariera sa pe care nu a reuşit să îl îndeplinească până acum.

Simona a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească şi să devină mamă.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit tiebreak.ro.

Simona Halep se retrage din tenis?

Recent, Simona Halep a făcut o declarație care a șocat publicul. Sportiva se gândeşte să se retragă din tenis.

“Chiar vorbeam ieri cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea (n.r.: Caroline Wozniacki). Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage (…). Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi”, a declarat Simona Halep la conferința de presă după meciul cu Yulia Putintseva, potrivit Playtech.

Publicat: 05 Mar. 2020, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă