Cel mai longeviv produs cosmetic din Romania. E pe piata de peste 50 de ani si are grija de frumusetea femeilor

Publicat: 18 Jul. 2018, 17:08 News 3

Orice doamna si domnisoara vrea un ten perfect si hidratat, pana la adanci batraneti.

Cel mai longeviv produs cosmetic din Romania le vine in ajutor, zi de zi. Este vorba de laptele nutritiv vitaminizant clasic Doina. Este cel mai vechi produs al gamei, fiind de peste 50 de ani pe piata. Gama Doina tocmai ce si-a schimbat infatisarea, dar proprietatile nu.

Laptele nutritiv vitaminizant clasic Doina are o compozitie bogata in vitaminele A şi F. Este un produs care vitaminizează, revitalizează şi protejează pielea. Indiferent ca ai 20, 30 sau 40 de ani, e un produs care iti va mentine elasticitatea pielii. Si nu doar cea a tenului!

Este un produs destinat tuturor tipurilor de ten. Laptele Doina este recomandat atât pentru etapa de demachiere, cât şi pentru etapa de nutrire. Contine vitaminele A si F, cele mai importante in lupta cu stresul si factorii nocivi din atmosfera.

Laptele nutritiv vitaminizant clasic Doina este cel mai de succes produs romanesc. E si cel mai longeviv produs cosmetic din Romania, cu o traditie de peste 50 de ani in ritualul de infrumusetare al doamnelor si domnisoarelor. A fost transmis din generatie in generatie deoarece livreaza ceea ce promite.

Cel mai longeviv produs cosmetic din Romania

Pe langa acest produs, gama Doina cuprinde o serie de cosmetic destinate tenului si pielii:

Doina lapte cu ulei de galbenele – Laptele este destinat îndepărtării cu delicatețe a produselor de machiaj și impurităților de pe suprafața pielii, putând fi folosit în același timp și ca produs de îngrijire corporală. Uleiul de gălbenele este un ingredient care se bucură de o mare notorietate, fiind cunoscut încă din antichitate pentru beneficiile sale, având proprietăți calmante, epitelizante și antiinflamatoare.

Doina emulsie cu extract de castraveti – Ideală pentru tenurile mixte şi grase, emulsia demachiantă curăţă în profunzime şi hrăneşte tenul.

Doina emulsie laptisor de matcă – Emulsia cu lăptişor de matcă Doina se recomandă tuturor tipurilor de ten, atât pentru demachiere, cât şi pentru îngrijire. Datorită conţinutului de Lăptişor de Matcă, asociat cu vitaminele A şi F, emulsia stimulează activitatea biochimică de la nivelul celulei, hidratează şi protejează pielea. Lăptişorul de Matcă este cunoscut sub denumirea de “elixir al tinereţii”, are proprietăţi nutritive şi regenerante incontestabile.

Doina lapte vitaminizant antistres – Recomandat pentru demachierea, curățarea și vitaminizarea tenului de orice tip sau ca produs de întreținere corporală. Prin compoziția bogată în vitaminele C și E, produsul hrănește pielea și previne efectele nocive ale stresului cotidian.

Doina cremă nutritivă vitaminizantă – Prin formularea sa echilibrată, cu un conţinut apreciabil de glicerină, ulei mineral, ceruri naturale şi sintetice, furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente si reface filmul hidro lipidic protector de la suprafaţa pielii. Prin aceasta asigura o protecţie eficientă a mainilor, fetei, gatului sau decolteului împotriva substanţelor agresive, vântului, temperaturilor scăzute, poluării etc. Vitamina E previne efectele nedorite ale actiunii radicalilor liberi şi contribuie la regenerarea pielii.

Publicat: 18 Jul. 2018, 17:08 News 3
Pe aceeași temă