Cel mai dramatic moment din viața Lorei! Artista a aflat că tatăl ei a murit într-un accident rutier

Publicat: 14 May. 2020, 10:38 Vedete

Nu mulți știu că în spatele zâmbetului perfect pe care îl afișează, Lora ascunde multă suferință. Cel mai dramatic moment din viața ei a fost atunci când a aflat că tatăl ei a murit într-un accident rutier. 

Lora este un artist care apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului, dar foarte puțini sunt cei care știu cât de crudă a fost viața cu ea.

Artista a crescut fără tată, mărturisind că i-a fost extrem de greu din acest punct de vedere. Ea a povestit că și-a peirdut părintele când era doar o copilă, având doar patru ani.

Lora a aflat că tatăl ei a murit într-un accident rutier

Tatăl cântăreței a fost un mare chirurg, după cum mărturisea chiar vedeta.

La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, a mărturisit artista.

Iar viața a continuat apoi să o pună în fața unor alte grele suferințe. Cântăreața își amintea și de bunica ei, care a fost cel mai mare fan, dar a pierdut-o și pe ea.

Bunica mea a fost unul dintre cei mai mari fani ai mei. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să devin artistă şi mereu îmi spunea că sunt foarte bună. Mama îşi dorea să fiu medic sau avocat. Îmi spunea că aş fi fost un avocat foarte bun, dar am iubit prea mult muzica. Atunci când am înregistrat primul videoclip din cariera solo şi, înainte să filmez primul cadru, am primit un telefon de la fratele meu să-mi spună că a murit bunica mea. A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă”, a povestit artista.

Ca și cum nu era suficientă atâta suferință, Lora și-a pierdut și mama la începutul acestui an, după ce timp de mai mulți ani s-a luptat cu o boală nemiloasă.

Publicat: 14 May. 2020, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă