Cel mai bogat actor român și-a făcut provizii cu buget minim! Ion Caramitru #rezistă în carantină cu o sacoșă de medicamente și niște vinuț

Publicat: 31 Mar. 2020, 20:32 Vedete

Considerat unul dintre cei mai bogați actori români, directorul Teatrului Național pare extrem de chibzuit, chiar și în aceste vremuri dificile, când toată lumea își face provizii pe termen lung. 

Mai în glumă, mai în serios, putem spune că Ion Caramitru a inventat expresia ”strictul necesar”, atât de cumpătat este!

Și asta nu pentru că nu ar avea bani, nici pe departe, însă funcția de manager l-a făcut să fie așa, sau cine știe… Cert este că paparazii CIAO.RO l-au surprins în oraș, la o repriză extrem de scurtă de cumpărături. Echipat corespunzător pentru a nu se pune în pericol din cauza virusului, și cu mască pe față, și cu mănuși, actorul a ieșit foarte hotărât din mașină și s-a îndreptat țintă către un magazin mic de unde și-a cumpărat o sticlă de vin, pentru care nu a plătit cash, așa cum recomandă și autoritățile, ci cu cardul.

Drăguță, vânzătoarea i-a pus vinuțul într-o sacoșă, după care a intrat și într-o farmacie de lângă, acolo unde și-a umplut sacoșa cu medicamente.

Cam asta pare să fi fost tot ce avea nevoie actorul în aceste vremuri grele, niște medicamente și puțin vin.

Vinul și l-a cumpărat, cel mai probabil, ca să-i dreagă amarul după ”lovitura” financiară încasată de teatrul pe care îl conduce.

Ion Caramitru a facut apel la spectatorii care și-au cumpărat bilete la TNB să nu ceară banii înapoi, pentru că piesele vor fi reprogramate.

Acesta spune că TNB ”este foarte afectat și moral și material și de perspectivă. V-aș da statistica lunii februarie de exemplu (…), s-au jucat 94 de spectacole într-o lună și s-au încasat un milion și aproape trei sute de mii de lei într-o lună, într-o lună mai scurtă ca altele (…). Luna martie ar fi mers ceva mai bine. Noi aveam biletele puse în vânzare în perspectivă până pe 3 mai. Deci toate spectacolele până pe 3 mai sunt suspendate. E ca o scufundare a Titanicului sau ca finalul din Zorba Grecul, toate au mers impecabil, până la această prăbușire”, a declarat într-un interviu pentru RFI.

E chibzuit, dar nu sărac. Pe câte rânduri se înșiră averea lui Ion Caramitru:

– Un teren de 1074 mp la Moieciu de Sus, județul Brașov.
– Un apartament de vacanță 48,16 mp).
– O casă de vacanță (328 mp).
– Trei apartamente și un garaj.
– Două mașini: un VW Tiguan (2012), un Peuget 307 (2007).
– Mobilă brâncovenească: 8.000 – 10.000 de euro.
– Tablouri: 6.000 – 8.000 de euro.
– Colecție de icoane: 8.000 – 10.000 de euro.
– Statuete și obiecte mici: 3.000 – 4.000 de euro.
– 23 de conturi bancare: 3.213.700 de lei (circa 679.429 de euro) și 121.000 de euro.

Publicat: 31 Mar. 2020, 20:32 Vedete
Pe aceeași temă