Actorul Ion Caramitru a murit după ce s-ar fi infectat cu o bacterie! Cum au decurs ultimele clipe din viața lui

Publicat: 06 Sep. 2021, 10:04 Vedete

Actorul Ion Caramitru a murit după ce s-ar fi infectat cu o bacterie! Surse din Spitalul Elias susțin că directorul Teatrului Național ar fi contractat un stafilococ. Familia se ferește momentan să facă vreo declarație. 

Ion Caramitru (79 de ani) și-a petrecut ultimele zile din viață la Spitalul Elias, acolo unde ar fi fost diagnosticat cu o infecție a sângelui. Marele actor se afla în spital de o lună, de pe 3 august, fiind internat era la ATI unde era intubat. El făcuse septicemie, după ce s-ar fi infectat cu un stafilococ, susțin surse din spital.

Actorul Ion Caramitru a murit după ce s-ar fi infectat cu o bacterie

Moartea subită a marelui actor nu doar că i-a îndurerat prietenii și colegii de breaslă. Aceștia s-au declarat uimiți de problemele de sănătate pe care Ion Caramitru le avea.

Habar n-am avut, nici el nu a știut că e bolnav! Eu am vorbit cu el când s-a întors din Elveția, am vorbit la telefon, era la Moeciu, la odihnă. Am vorbit ce faci, cum faci, cum a fost în Elveția, mă rog… Soția lui, Mihaela, mi-a spus că după convorbirea asta, la scurt timp, câteva ore poate, a dat niște semne, a început să vorbească puțin necontrolat, spunea lucruri neinteligibile, dar i-a trecut. Imediat ce și-a dat seama că este grav s-a suit în mașină și a venit la București, a intrat în spital și de atunci și până acum a fost în spital”, a relatat Victor Rebengiuc.

Lucruri mai puțin știute despre Ion Caramitru

  • Actorul e de origine aromână iar numele său din buletin este Ion Horia Leonida Caramitru
  • Ion Caramitru a fost actor de teatru și film, regizor și politician român. Din anul 1990 a fost președinte al UNITER din 1990, iar din 2005 a ocupat funcția de director al Teatrului Național din București.
  • A fost ministru al Culturii între 1996 și 2000, în cabinetul condus de Victor Ciorbea.
  • Ion Caramitru a fost considerat un actor foarte serios care nu făcea declarații controversate. A făcut însă la DigiFM două declarații tranșante despre filmul Liceeni care au uimit:”Acest film este supraevaluat”și”Am refuzat să joc în cel de al treilea film din serie pentru că nu mă reprezenta subiectul”.
  • Ion Caramitru nu și-a sărbătorit ziua de naștere, preferând să petreacă de Sfântul Ion.
Publicat: 06 Sep. 2021, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă