Cei mai inalti copii ai lumii! Sunt adolescenti, dar au peste 2 metri iar parintii construiesc case mult mai inalte si paturi uriase doar pentru ca ei sa incapa VIDEO

Publicat: 28 Feb. 2018, 16:52 Parenting

Cei mai inalti copii ai lumii! Sunt adolescenti, dar au peste 2 metri! Inca de la 12-13 ani, copiii "gigant" depasesc 2 metri. Parintii sunt nevoiti sa caute locuinte pe masura lor.

Colegii le gasesc porecle, lumea se uita lung dupa ei pe strada, iar ei, copiii „gigant” nu au cum sa treaca neobservati. Ii privesc pe toti de sus si sunt obligati sa se acomodeze cum pot unei lumi prea mici pentru ei. Cei mai inalti copii ai lumii! Sunt adolescenti, dar au peste 2 metri!

Intr-un orasel din Washington traieste Brenden Adams, un gigant care la doar 13 ani masoara 2,23 metri. Se crede ca baiatul e cel mai inalt copil din lume. „Cam totul in lume e facut pentru oameni normali. Eu sunt mult mai inalt decat majoritatea”. Din cauza dimensiunilor sale, Brendon nu-si gaseste incaltari, haine si cu greu poate intra in cladiri sau masini.

Parintii baiatului au fost nevoiti sa contruiasca o casa pentru a se putea adapta la inaltimea lui Brenden. Cladirea are tavanele si tocurile usilor mult mai inalte astfel incat baiatul de 13 ani sa se poata simti confortabil.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Feb. 2018, 16:52 Parenting
Pe aceeași temă