Cea mai tanara familie care exista! Femeile astea au socat lumea cu fizicul lor desi sunt BATRANE! Ce varste au

Publicat: 28 Jun. 2017, 15:58 News 3
Cele trei surori au 41 de ani, 40 de ani si 36 de ani (de la dreapta la stanga)

Fayfay Hsu sustine ca a mostenit genele de la mama ei: „Cand eram mici, mama arata incredibil de tanara. Inca arata bine la varsta ei”. Aceasta are doua fiice, una de 8 ani si una de 10. E singura dintre surorile ei care are copii. Aceasta sustine ca atunci cand iese cu fiicele ei in oras, toti cred ca sunt surori. Nimeni nu banuieste ca ea ar fi mama lor.

Poza de la aniversarea lui Fayfay (mijloc). Lure se afla in stanga si Sharon in dreapta

Fayfay Hsu sustine ca, deoarece a crescut alaturi de mama ei care era tanara mereu si de surorile ei, nu si-a dat seama de faptul ca niciuna nu isi tradeaza varsta. Pur si simplu s-a obisnuit cu ele asa si nu i se pare nimic wow. Aceasta sustine ca tatal lor, care are 74 de ani, arata si el mai tanar. Fayfay Hsu nu are poze cu el deoarece barbatul este timid si nu vrea sa apara in poze.

Fayfay (a treia de la dreapta) are doua fiice, una de 8 ani si alta de 10 ani

Fayfay Hsu sustine ca se mentine tanara deoarece e disciplinata. Aceasta se culca devreme, se trezeste devreme si mananca 3 mese pe zi la ore fixe. „Nu sar peste micul dejun deoarece mancatul la timp ma ajuta sa raman slaba”, sustine Fayfay Hsu. Aceasta sustine ca, de mai bine de 10 ani, bea 500 ml de apa calda pe stomacul gol, in fiecare dimineata.

Fayfay se mentine in forma cu un program strict

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jun. 2017, 15:58 News 3
Pe aceeași temă