Ce trebuie să faceți pentru a efectua cât mai rapid un transport decedati Europa?

Publicat: 31 Aug. 2019, 09:14 General
Ce trebuie să faceți pentru a efectua cât mai rapid un transport decedati Europa?

Odată cu creșterea numărului de persoane care s-au decis să se stabiliească și să aibă rezidență pe teritoriul altui stat din Europa a crescut și numărul solicitărilor privind efectuarea de transport decedati Europa.

Având în vedere că fiecare situație în parte are anumite particularități, este de multe ori nevoie de consilierea și de apelarea la serviciile unei firme specializate perntru efectuarea acestui tip de transport.

Serviciul Funerar Internațional oferă o gamă completă de servicii de repatriere decedați din Italia, Germania și Anglia. Pentru a primi sfaturile necesare și pentru a ști ce aveți de făcut pentru a începe demersul cel mai simplu este să sunați la firmă. Doar astfel puteți obține toate informațiile necesare în funcție de fiecare caz în parte. Avantajul este că dacă alegeți să colaborați cu o astfel de firmă procesul va decurge mult mai rapid.

Serviciile pe care le prestează o astfel de firmă trebuie să includă pe lângă efectuarea transportului propriu-zis și obținerea documentelor necesare repatrierii, întocmirea dosarului pentru efectuatea transportului, organizarea preluării de la morgă. O firmă cu experineță, va ști întotdeauna să ofere cele mai bune soluții pentru urgentarea repatrierii, indiferent care ar fi circumstanțele survenirii decesului.

Trebuie menționat faptul că, dacă decesul s-a produs pe cale naturală, transportul poate fi efectuat imediat, fără să pierdeți timp și fără prea multe bătăi de cap. Dacă decesul s-a produs în urma unei crime, cum nu puțin au fost cazurile în ultima vreme, sau ca urmare a unui accident, trebuie să așteptați mai întâi rezultatele autopsiilor și anchetelor poliției și abia apoi poate fi întreprins demersul pentru repatriere.  În tot acest timp decedatul trebuie depus la o cameră frigorifică specială, fapt ce va încărca nota de plată.

Costul final va fi întotdeauna influențat de numărul de km parcurși, de timpul petrecut cu obținerea documentelor necesare întocmirii dosarului, de serviciile funerare solicitate, cum ar fi îmbălsămarea sau incinerarea, de achiziția unui coșciug special și de efectuarea transportului propri-zis. Firma se poate ocupa și de organizarea înmormântării din țară, inclisiv cu tot ceea ce este necesar pentru organizarea parastasului.

Statisticile arată că anual se produc aproximativ 3000 de decese ale persoanelor cu cetățenie română  pe teritoriul altor țări. Aproximativ în 2000 de cazuri se preferă varianta îngropării pe teritoriul țării în care s-a produs decesul. Și abia în maximum 1000 de cazuri se recurge la o firmă specializată în efectuarea acestui tip de transport. Astfel, statistic vorbind 2 din 3 români care decedează pe teritoriul altui stat nu se mai întorc niciodată acasă. Iar media de vârstă a celor repatriați este de 44 de ani…

 

De ce să apelați la serviciile Repatriere-decedati.ro?

Există numeroase motive pentru care să alegeți Serviciul Funerar Internațional pentru efectuarea unui transport decedați. Poate cel mai important aspect este dat de faptul că aici veți găsi experiența necesară pentru a primi cea mai bună consiliere privind efectuarea repatrierii în cele mai avantajoase condiții.  Și aici aveți mereu garanția că veți beneficia rapid  de toate informațiile de care aveți nevoie și de servicii de cea mai bună calitate.

Cunoscând în detaliu toate normele și reglementările internaționale din domeniu, serviciile  garantează respectarea tuturor legilor internaționale. Întreg demersul și realizarea transportului decedatului sunt făcute întotdeauna respectând legislația țarii în care are loc decesul, precum și legislația țarilor care sunt tranzitate în cursul transportului de repatriere a decedatului. Transportul va ține seama obligatoriu și de toate normele de igienă și de conservare necesare efectuării deplasării trupului neînsuflețit și va fi efectuat cu autoutilitare standard, certificate în acest sens.

Oferta de preț  a acestei companii este cea mai avantajoasă de pe piată, incluzînd toate serviciile de care aveți nevoie, respectiv:

  • întocmirea documentației necesare pentru efectuarea repatrierii decedatului
  • repatriere decedați pe cale rutieră sau aeriană
  • sicrie de repatriere din lemn și zinc, speciale
  • servicii de toaletare și îmbălsămare
  • traduceri, legalizări, apostile
  • servicii de înmormântare în localitatea de destinație
  • incinerări și transport urne
  • deshumări și transport rămășite pământești
  • repatriere la cost zero, dacă decesul survine în urma unui accident rutier
  • asistență juridică pentru recuperări daune în urma unui deces produs în urma unui accident rutier.

Oamenii care lucrează aici știu că aveți nevoie de o persoană care să aibă întotdeauna disponibilitatea necesară pentru a vă ajuta să faceți față situației și de accea răbdarea și empatia vor fi principalele calități ale membrilor echipei care vă vor ajuta.

Firma este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de repatriere decedați din Europa, cu o experineță de peste 15 ani și sute de astfel de trasporturi organizate. Cu promptitudine și profesionalism ea a reușit de fiecare dată, să furnizeze servicii de repatriere decedați la cele mai înalte standarde internaționale și la cele mai competitive prețuri. Recomandările venite din partea a numeroși clienți multumiți sunt cea mai bună carte de vizită în acest sens.

Pentru mai multe datalii despre organizarea demersului sau pentru a afla ce este de făcut în astfel de situații, intrații pe site-ul Repatriere-decedati.ro sau sunați la numerele de telefon afișate acolo!

Publicat: 31 Aug. 2019, 09:14 General
Pe aceeași temă