Ce teamă ascunsă îl macină pe Bursucu: ”Se întâmplă ceva în corpul meu și încep să tremur. Nu mă pot controla!”

Publicat: 26 Oct. 2021, 19:50 Vedete

Simpaticul prezentator Bursucu ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv, cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit tătic, dar și ce teamă ascunsă îl macină. 

De ce nu a fost căsătoria una dintre prioritățile tale?

Pur și simplu, mi-a fost foarte bine așa. Nu am simțit căsătoria ca pe o prioritate. Abia de acum încolo …

Cât de mult te-a schimbat viața de tătic?

S-a schimbat radical. Eu nu am crezut vreodată că pot avea teamă de ceva. Nu am crezut vreodată că pot iubi pe cineva atât de tare. Imaginați-vă că dacă fiica-mea a strănutat de două ori e generală. Sunt panicos când vine vorba de ea, fricos, îmi trec 1001 de filme prin cap, tot ce-i mai rău. După care încerc să mă liniștesc. Am momente, spre exemplu, când, dacă are stare febrilă, și cred că a avut de două ori în trei ani și patru luni cât are acum. Se întâmplă ceva în corpul meu, și încep să tremur și nu mă pot controla. Trebuie să stau câteva secunde, să-mi revin, și-mi spun ok, hai să trecem și peste asta.

Ce teamă ascunsă îl macină pe Bursucu

Trăiesc acel sentiment al iubirii totale, necondiționate. Îmi doresc ca fetele mele să aibă tot ce le trebuie, să fie fericite!

Cel mai intens moment al vieții mele a fost când am vazut-o pe fiica mea pentru prima oară. (…) Când am ținut-o prima dată în brațe. În momentul în care pielea ei a atins pielea mea a fost o senzație unică. Nu există termen de comparație pentru felul în care m-am simțit! După aceea, bineînțeles, toate momentele acelea. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt … sunt unice.

Se spune că după ce apar copiii într-o relație, mai dispare din pasiune. În cazul vostru cum este?

Pasiunea n-a dispărut … dar este adevărat că atunci când crezi că ești doar tu și ea, te pomenești cu o voce subțirică : . Nu cred că dispare pasiunea într-un cuplu, ci pot să dispară acele momente de totala intimitate. Pentru că nu ai cum să nu fii conectat la ce fac copiii tăi, mici, care au nevoie permanentă de atenția ta. Evident că poți să faci în așa fel încât să ai și acele momente de intimitate. Dar lucrurile se pun altfel în balanță când apar copiii.

Mai ales când ei sunt atât de mici și atât de dependenți de tine. Mama copilului are nevoie, câteodată, și ea de timpul ei. Ea este extrem de implicată și e mereu lângă copiii ei. Mai avem și serviciu și trebuie să le facem pe toate. Există multe provocări într-un cuplu. Dar depinde numai de cei doi ca pasiunea să îi lege în continuare. Chiar și după ce responsabilitățile cresc odată mărirea familiei.

„Bursucule, cât poți să miști din degetul mic, să nu te lași!”

Reporter: Care a fost cel mai imprevizibil moment din emisiune în care ai fost prins și nu ai știut cum să reacționezi?

Cel în care a murit doamna Stela Popescu. În primul rând că nu mi-a venit să cred. În al doilea rand, nu acceptam idea…

Eu am un sfat pe care l-am primit de la doamna Stela Popescu, pe care nu am să-l uit niciodată în viața asta. Mi-a spus așa: „Bursucule, cât poți să miști din degetul mic, să nu te lași!”.

Povestește-ne un moment unic, greu de uitat, din perioada în care erai coregraf sau din perioade din prezent în care îți pui la bătaie talentul de coregraf și dansator

Cu siguranță știți deja povestea aceea când mi-a căzut un coleg <în cap>, și este una tristă. Iar momente frumoase au fost multe…

Fiecare ocazie în care am demonstrat că sunt un bun coregraf și am câstigat trofee a fost de neuitat pentru mine.

Momente marcante din istoria de coregraf a lui Bursucu

Printre cele mai grele momente, ca și coregraf, au fost în primul an de activitate, când lucram pentru concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănica Jr.

Era o presiune foarte mare pe care eu o simțeam. Eu mi-am pe umeri. Veneam după niște ani foarte buni de spectacol pe care el îi avusese la Sala Palatului. Trăiam niște emoții uriașe. în același timp îmi doream să fiu un pic mai sus chiar. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, totul a ieșit foarte bine. Apoi a urmat concertul lui Horia Brenciu, de la Romexpo, când tot eu am fost coregraf, apoi cel de la Sala Palatului. Și tot așa…

Trăiesc niște momente superbe, în fiecare vară, în parcul Aqua Magic, din Mamaia, unde am un spectacol pe care îl fac cu oamenii. Ei dansează cu mine și dansatoarele, se bucură cu noi. Am zilnic, acolo, în fața mea, între 500-1000 de oameni și simt o satisfacție uriașă să știu că le ofer o stare de bine.

Cum îți prezici viitorul tău profesional?

Ceea ce pot eu să fac este să fiu serios și să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Viitorul meu profesional mi-l pot în felul următor: dacă dimineața, când văd audiența, observ că oamenii s-au uitat la mine, la noi, înseamnă că viitorul meu profesional va fi unul frumos. Dacă vad contrariul, atunci viitorul meu profesional se poate termina . Din punctul ăsta de vedere. Tot ceea ce pot eu să fac este să fiu serios, așa cum am fost și până acum. Poate chiar mai serios, să acumulez experiența, și să încerc să vin cu idei, să fiu pe placul oamenilor.

Bursucu: ”Publicul are nevoie de acei oameni de TV care să ofere o stare de bine”

În rest, publicul decide soarta oamenilor. Dacă oamenii nu se mai uită la , din diverse motive, nu contează care, atunci viitorul tău profesional sună . Publicul are nevoie de acei oameni de TV care să ofere o stare de bine. Eu asta sunt, un timp vesel, optimist, căruia îi place să râdă și să se simtă bine. Îmi place să fiu un tip profesionist, și sunt un tip muncitor. Cred că făcând toate aceste lucruri, într-un mod profesionist, oamenii nu au cum să nu aprecieze munca ta, felul tău de a fi.

Cei care ne privesc din fața micilor ecrane observă când cineva are sau nu are talent. Când este bun sau nu în ceea ce face, și cumva și audiența reflectă ceea ce faci tu, de fapt. Oamenii se uită la tine pentru energia ta, pentru show, pentru format, pentru invitați, pentru tot ce se întamplă acolo.

Publicat: 26 Oct. 2021, 19:50 Vedete
Pe aceeași temă