Ce sumă imensă a ”spart” Bianca Drăgușanu pe haine după ce Iulia Albu i-a spus că nu are stil!

Publicat: 04 feb. 2022, 10:32 Autor: Maria Apostol Vedete

Bianca Drăgușanu încearcă să stea departe de intrigi, însă ele nu o ocolesc. După ce Iulia Albu a atacat-o pe motiv că stilul ei vestimentar nu a evoluat în ultimii ani, vedeta și-a făcut apariția într-o ținută care valorează peste 20.000 de euro! 

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi la Isoletta, în Herăstrău, alături de fiica ei. De mână cu ea, diva avea să-și etaleze ținuta de 20.000 de euro, pe care a asortat-o cu a micuței.

Sofia avea să se asorteze, în mare parte, cu hainele ei. Piesa de colecție, geanta Hermes, al cărei preț de catalog este de 18.739 de euro! În picioare și-a tras cizme Balmain, colecție nouă, pe care a plătit ”subțire”, doar 1.000 de euro, continuate de colanții din piele, iar pentru ”căldurică” a apelat la paltonul de lână cu blană, care se duce și el pe la 2.000 de euro. Iar șapca de pe cap, Ruslan Baginskiy, în valoare de 500 de euro, i-a dat Biancăi o aură de puștoaică! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Reamintim că în urmă cu doar câteva zile, în cadrul emisiunii ”Poliția Modei” de pe Antena Stars, Bianca Drăgușanu a fost luată în vizor de către Iulia Abu. Designerul a criticat-o dur pe iubita lui Gabi Bădălău și și-a exprimat nemulțumirea față de stilul vestimentar al acesteia, dar și despre faptul că realitatea nu prea se potrivește cu ceea ce ea afișează pe Instagram.

Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu. Pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a spus Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei”.

Ce mănâncă Bianca Drăgușanu pentru a se menține slabă

Vedeta se mândrește cu formele ei, chiar dacă unele dintre ele sunt lucrate în cabinetul medicului estetician. Referitor la siluetă, a spus că nu ține vreo dietă, însă are două alimente pe care le evită.

Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.
Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a declarat Bianca în podcastul lui Damian Drăghici.

Publicat: 04 feb. 2022, 10:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă