Ce spune Viorel Lis despre starea sa de sănătate. Medicii i-au dat o veste tristă: ”Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

Publicat: 18 Jun. 2021, 14:46 Vedete

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, are probleme de sănătate. Soțul Oanei Lis a mărturisit faptul că a suferit o semi-pareză la membrele inferioare care i-a cauzat dureri mari. Astfel, el a fost nevoit să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Viorel Lis merge la recuperare, după ce a suferit o semi-pareză la picioare și a avut dureri mari.  De asemenea, soția Oanei Lis a mărturisit pentru un post de televiziune faptul că face exerciții fizice acasă.

”Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața”, a declarat Viorel Lis la un post de televiziune, citează wowbiz.

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Viorel Lis s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, iar partenera sa de viață, Oana Lis, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu soțul ei, dar și dovada că acesta a mers la centrul de vaccinare pentru ca serul să-i fie administrat. Și, într-o notă de amuzament, s-a presărat și un moment de haz la final!

”Pentru că m-ați întrebat. Da, Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea să fim bine!!! 🤗🤗Vio’ i-a rugat să-i pună și niste viagra, preventiv!!!😉😊”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 18 Jun. 2021, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă