EXCLUSIV| Raluca Pastramă este deja istorie! Pepe este pregătit pentru o nouă relație: ”Sunt pasional, devotat și implicat”

Publicat: 16 feb. 2021, 10:12 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce spune Pepe acum, după divorțul de Raluca Pastramă, cea care i-a fost soție timp de 8 ani de zile și i-a dăruit două fete și în ce relații a rămas cu fosta lui soție, a declarat, exclusiv, pentru CIAO.RO!

Pepe, ai început săptămâna trecută în forță! Ai divorțat la notar de Raluca și ai botezat o fetiță! Cum ești emoțional vorbind? Ce sentimente te încearcă?

A fost o săptămână plină, în primul rând pentru că am avut un motiv de sărbătoare cu multă bucurie. A fost botezul Alexandrei Maria, nepoata mea iar Rosa și Maria au „nășit” pentru prima oară. Vă dați seama că emoțiile au fost extraordinar de mari și fericirea asemenea.  Orice altceva a căzut pe locul doi chiar și proiectele frumoase din online. Notariatul a fost o chestiune de formalitate care trebuia cumva bifată și s-a rezolvat. Lucrurile merg înainte, niciodată înapoi. Sănătoși să fim că restul mai vine și de la sine.

Trebuia să botezați împreună?

Păi împreună am botezat, împreună cu fetele mele. Și cred că ar cam trebui să o facem mai des măcar pentru acele emoții ce vin la pachet cu momentele frumoase.

Tu și Raluca ați rămas prieteni, în relații bune, de dragul fetelor voastre?

Cred că da. Nu știu dacă neapărat prieteni, dar în relații bune cu siguranță da. Și nu de dragul lor, ci pentru că așa este normal. Raluca este mama, eu sunt tatăl și voi fi acolo tot timpul pentru ele. Iar Maria și Rosa știu acest lucru.

Ce îți dorești pentru tine de acum încolo, pe plan sentimental?

Păi nu s-a întâmplat absolut nimic care să schimbe cumva lucrurile. Îmi doresc multă liniște, astfel încât să pot duce cât se poate de bine și cât se poate de departe tot ceea ce fac. Vreau ca toți cei din jurul meu, fie că vorbim de familie, fie că vorbim de prieteni, să fie sănătoși și mai vedem ce și cum după aceea.

Mai crezi în dragostea adevărată și în căsătorie?

Dragostea adevărată există și dacă nici eu nu știu ce spun, nu cred că mai există cineva. Căsătoria nu face decât să pună pe foaie sau în acte prima parte a lucrurilor.

Cum te definești tu, pe tine, într-o relație?

Foarte pasional, devotat și mai ales implicat.

Cum ești profesional vorbind? Apari în noul sezon “Te cunosc de undeva”! Cu concertele și evenimentele cum stai? Când preconizezi că vei urcă din nou pe scenă?

Lucrurile merg cât se poate de bine în condițiile date. Într-adevăr, nu sunt la fel ca acum vreun an și nici nu pare că își vor reveni prea curând, dar nici nu am timp să mă plâng fiindcă este foarte, foarte mult de muncă dar plăcut. Marea majoritate a concertelor de anul trecut au fost reprogramate anul acesta și o altă mare parte se reprogramează deja pe anul viitor. Sunt destul de multe în online dincolo de proiectele publice, dar este o altă industrie, altă manifestare, la început de drum. Pe scenă urc tot săptămânal. Offline, mai rar, dar vine ea o zi…vorba cântecului.

Ce îți lipsește cel mai mult din perioada în care viața era normală și aveai concerte aproape în fiecare 
zi?

Cred că apropierea de oameni în felul acela fizic fiindcă apropierea există și online dar cumva altfel. Și aplauzele sunt acum emoții, zâmbetele – emoticoane, aprecierile – like-uri.

 

 

Publicat: 16 feb. 2021, 10:12 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă