Ce spune Mugur Mihăescu despre vaccinul anti-COVID: ”Va fi mai degrabă anti-frică”

Publicat: 20 Oct. 2020, 12:40 Vedete
Ce spune Mugur Mihăescu despre vaccinul anti-COVID: ”Va fi mai degrabă anti-frică”

Din cauza pandemiei de coronavirus, Mugur Mihăescu a pierdut o afacere de aproximativ două milioane de euro! Celebrul actor a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare, în care explică din nou faptul că nu este de acord cu măsurile impuse, dar spune totodată care este părerea lui despre vaccinul anti-COVID.

Mugur Mihăescu este unul dintre actorii care a bucurat publicul cu rolurile pe care le-a interperetat de-a lungul timpului, dar în această perioadă, la fel ca și alte persoane publice are mari probleme financiare. Nu mai este un secret faptul că celebrul actor s-a implicat în afaceri și are mai multe localuri în Capitală.

”Ăsta va fi mai degrabă un vaccin anti-frică”

Mugur Mihăescu a vorbit cu fanii săi despre viitorul vaccin anti-COVID-19. Se pare că, părerea actorului nu este deloc una bună, ba chiar consideră că acel vaccin este mai degrabă o soluție anti-frică și nu ne va scăpa de virus.

”Vaccinul ăsta, al cui o fi el, e realizat pe baza unei tulpini a nenorocitului ăstuia de virus. Or, ca orice ființă vie, și acest virus va încerca să supraviețuiască printre oameni, deci va căuta să se transforme. Ăsta va fi mai degrabă un vaccin anti-frică, care ne va permite să încercăm să ne reluăm viețile de altădată!”, a declarat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

Afacerile lui Mugur Mihăescu au ajuns în colaps, după ce a fost declarată pandemie de coronavirus

”Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat actorul pentru Profit.ro.

„Mai întâi vor falimenta cele mici, dar nici celelalte nu vor putea rezista prea mult. În acest context, fără un sprijin puternic din partea Guvernului, majoritatea celor 500.000 de angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri. Gândiți-vă că vorbim de HoReCa, cel mai mare angajator din țară, după statul român. De cei 500.000 de oameni mai depind alți 2-3, pentru că și ei au familii, copii și părinți, așa că impactul pierderii locurilor de muncă va fi devastator. După ce că trăiesc cu spaima acestei molime, vor fi puși și în fața altei probleme la fel de grave, aceea de a nu-și mai putea întreține familia”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Publicat: 20 Oct. 2020, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă