Surpriză de proporții! Radu Pietreanu a învins boala și face iar echipă cu Mugur Mihăescu într-un nou serial

Publicat: 20 May. 2020, 11:14 Vedete

Surpriză de proporţii pentru fanii celebrului actor Radu Pietreanu. Acesta și-a revenit după operația suferită în Turcia și i s-a alăturat colegului său Mugur Mihăescu într-un nou proiect, care are un real succes.

Radu Pietreanu, actorul care, anul trecut, a suferit o operaţie în Turcia, din cauza unor serioase probleme de sănătate, se simte acum bine, iar rolul pe care îl are în noul serial este foarte apreciat.

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, proiect nou

Mugur Mihăescu a debutat, zilele trecute, pe Internet, cu emisiunea online ”Ţara lui Garcea”, primele episoade înregistrând un succes uriaş.

Primul episodul, intitulat ”Şcoala online şi nunţi virtuale”, le-a adus celor doi actori, dar şi buni prieteni, peste 50.000 de vizualizări, în doar câteva zile. Radu şi Mugur au primit multe felicitări pentru revenirea în această formulă care de-a lungul timpului a adus zâmbete în casele românilor.

”Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic având în vedere că am stat atâta timp în casă şi nu am putut să îmi desfăşor activitatea de bază. M-am plictisit şi am vrut să mă bucur altfel, aşa că mi-a venit ideea acestui proiect. Ceea ce aţi văzut acum sunt difuzări ale unor filmări mai vechi pe care am zis să le băgăm în emisiunea aceasta. Zilele trecute m-am întâlnit cu Radu şi chiar am discutat despre acest subiect, dacă vom continua şi în ce mod, depinde cum îl va primi publicul. Cu Florin (Axinte) nu putem colabora aici pentru că are şi el propriul proiect online”, a declarat Mugur Mihăescu pentru click.ro

Afacerile lui Mugur Mihăescu au ajuns în colaps, după ce a fost declarată pandemie de coronavirus

”Din ceea ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână, pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus, și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat actorul pentru Profit.ro.

„Mai întâi vor falimenta cele mici, dar nici celelalte nu vor putea rezista prea mult. În acest context, fără un sprijin puternic din partea Guvernului, majoritatea celor 500.000 de angajați din HoReCa vor rămâne pe drumuri. Gândiți-vă că vorbim de HoReCa, cel mai mare angajator din țară, după statul român. De cei 500.000 de oameni mai depind alți 2-3, pentru că și ei au familii, copii și părinți, așa că impactul pierderii locurilor de muncă va fi devastator. După ce că trăiesc cu spaima acestei molime, vor fi puși și în fața altei probleme la fel de grave, aceea de a nu-și mai putea întreține familia”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Publicat: 20 May. 2020, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă