Ce spune Mihai Petre după ce a fost dat afara de la PRO TV: ”Nu știu ce au gândit alții…”

Publicat: 19 Oct. 2020, 14:22 Vedete
Ce spune Mihai Petre după ce a fost dat afara de la PRO TV: ”Nu știu ce au gândit alții…”

Mihai Petre a oferit primele declarații după ce a fost eliminat din show-ul ”Românii au Talent”. Decizia șefilor de la PRO TV a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe fostul jurat deoarece acesta era în plină promovare a celui de-al 11-lea sezon al emisiunii.

După mai mulți ani în care a fost prezent la masa juriului, Mihai Petre a primit o veste neașteptată: a fost înlocuit de Alexandra Dinu în emisiunea Românii au Talent. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni fosta vedetă de la PRO, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a promova show-ul.

„Am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a declarat Mihai Petre pentru Click!.

„Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în TV, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă”, spune Mihai Petre.

„Nu știu ce au gândit alții…”

Totodată, Mihai Petre a explicat că nu cunoaște motivul pentru care șefii de la PRO TV au luat această decizie, însă a dezvăluit că din punctul lui de vedere nu are ce să își reproșeze.

„Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat. Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat”, a mai explicat Mihai Petre.

Publicat: 19 Oct. 2020, 14:22 Vedete
Pe aceeași temă