Ce spune Gabriela Cristea despre infidelitate, după 10 ani de căsnicie cu Tavi Clonda: „Nici pentru mine nu pot să bag câteodată mâna în foc”

Publicat: 19 feb. 2024, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a vorbit despre infidelitate, după 9 ani de căsnicie cu Tavi Clonda. Vedeta de la Antena Stars a fost curioasă să afle de la fanii ei dacă există sau nu cupluri care nu înșală.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ 10 ani. După relaţia cu Marcel Toader, care nu a avut un final fericit, vedeta şi-a găsit liniştea în braţele artistului. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar în timp şi-au construit familia la care au visat.

Ce spune vedeta de la Antena Stars despre infidelitate

Gabriela Cristea recunoaștea, în trecut, că fostul soț, Marcel Toader i-a fost infidel. Cu toate acestea, deşi nu a fost prima femeie înşelată, prezentatoarea TV  crede cu tărie că mai există cupluri care se bazează pe respect și fidelitate.

Totodată a ţinut să sublinieze faptul că niciodată ea nu și-a înșelat soțul şi nu s-a gândit să o facă indiferent de înţelegerile pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă există relații în care nu se înșală, adică să nu existe relații extraconjugale. Credeți că există cupluri în care nu se înșală? În care cuplurile pot fi fericite și pot fi atât de deschise la dialog încât să aibă o relație frumoasă și să nu fie nevoie ca unu dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu cred că da.

Nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu îmi doresc să fac chestia asta. Nu am avut niciodată niciun fel de tentație. În momentul în care am hotărât că vreau să am o relație serioasă, doar pe el în văd. Niciodată nu am văzut un alt bărbat ca pe un bărbat cu care aș putea să am intimitate. Nici pentru mine nu pot să bag câteodată mâna în foc, dar cel puțin acestea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta.

Să nu credeți că eu și soțul meu avem relația perfectăDa, ne-am și certat și ne-am întors și spate în spate, dar până la urmă ne-am împăcat pentru că așa este în viață, nu ai cum. Nu se poate să trăiești lângă un om și să nu fie un moment în care să nu fii pe aceeași lungime de undă cu el. Este imposibil. Uneori nici nu propria persoană nu ești pe aceeași lungime de undă pentru că uneori sufletul îți spune ceva și trupul te îndeamnă către altceva.

Eu cred că în momentul în care alegi să nu înșeli într-o relație, ține de respectul pe care ți-l acorzi ție. Este foarte important ca în momentul în care porniți într-o relație să porniți cu brațele deschise, cu sufletul deschis că asta vă doriți să construiți împreună. Dacă nu, mai bine nu vă legați la cap” , a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 feb. 2024, 12:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă