Ce spune Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu! „Eu îmi asum…”

Publicat: 25 apr. 2021, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai râvnite și comentate vedete din showbizul românesc. Recent, Anca Țurcașiu a răspuns la o întrebare adresată din partea lui Cătălin Măruță, în emisiunea pe care o moderează la Pro Tv.

La jocul în care fie spui, fie mănânci sos picant, Anca Țurcașiu a fost rugată de către Cătălin Măruță să enumere trei nume de vedete care nu ar trebui să facă parte din showbizul românesc. Anca Țurcașiu, sinceră și deschisă, i-a spus prezentatorului TV: „Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu. Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, arată Cancan.

Anca Țurcașiu, curtată de prietenii fiului său

Anca Țurcașiu a făcut mărturisiri neașteptate. Vedeta a povestit faptul că prietenii fiului său i-au făcut avansuri. Mai mult decât atât, cântăreața a explicat că aceste gesturi o fac să se simtă bine.

După un divorț dureros, Anca Țurcașiu pare că a renăscut. Artista arată mai bine ca niciodată și se pare că și prietenii băiatului său au realizat acest lucru.

Tinerii care nu au mai mult de 22 de ani au început să îi facă avansuri vedetei, iar acest lucru îi da vedetei o stare de bine, după cum a explicat chiar ea.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu, conform click.ro.

Deși este un subiect sensibil însă, artista a vorbit și despre viața pe care o are în prezent, după despărțirea de tatăl copilului său.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 25 apr. 2021, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă