Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi vor să se împace? ”Vorbim zilnic”

Publicat: 08 Jan. 2021, 09:37 Vedete
Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi vor să se împace? ”Vorbim zilnic”

Despărțirea dintre Raluca Pastramă și Pepe a luat prin surprindere o țară întreagă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la această veste și cu atât mai puțin la scandalul care a urmat după anunțul separării. Recent, artistul a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre ei doi și explică cum se înțelege acum cu mama copiilor lui.

Vestea divorțului a fost făcută de celebrul artist, iar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să se despartă pe cale amiabilă, lucrurile dintre cei doi au luat o întorsătură neașteptată. Zvonurile legate de infidelitatea Ralucăi Pastramă, dar și acuzațiile acesteia cu privire la fostul său partener au transformat despărțirea într-un adevărat scandal.

Acum, cei doi se pare că au îngropat securea războiului, ba chiar vorbesc zilnic de dragul fetițelor lor.

”Sunt niște schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem partea plină a paharului. Lucrurile sunt acum așa cum erau în primul filmuleț pe care eu l-am făcut ca să anunț divorțul. De atunci, au fost mici scandaluri, dar ne-am întors în punctul de unde am plecat eu acum două luni și jumătate. Suntem bine. Este o situație care va fi rezolvată amiabil. Nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față. Lucrurile sunt foarte clare acum”, a povestit Pepe despre despărțirea de Raluca Pastrama

Cât despre relația dintre cei doi, artistul spune că nu se gândește la o împăcare deoarece încă este rănit din cauza celor întâmplate, însă recunoaște faptul că vorbește zilnic cu Raluca, dar doar despre fetițele lor.

”Vorbim zilnic. Așa e normal să se poarte doi părinți. Vom fi alături la toate evenimentele fetelor, la școală, la aniversări”, a spus Pepe.

Cum își împart cei doi foști soți averea

Se pare că fetițele celor doi, Maria și Rosa, vor avea domiciliul la artist, iar în ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Lucrurile nu au rămas neclare nici din punct de vedere financiar. Astfel, Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie, mai exact cu grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, ce valorează 100.000 de euro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Jan. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă