Barbara Windsor nu-și mai recunoaște familia! Actrița are nevoie de îngrijire permanentă

Publicat: 14 Jan. 2020, 10:36 Vedete
Barbara Windsor nu-și mai recunoaște familia! Actrița are nevoie de îngrijire permanentă

Celebra actriță Barbara Windsor suferă de Alzheimer, boală care se agravează pe zi ce trecea, actrița având nevoie de supraveghere permanentă. 

Considerată una dintre cele mai bune actrițe britanice ale anilor 196-1970, Barbara Windsor a fost diagnosticată cu această afecțiune în aprilie 2014, însă anunțul a fost făcut mult mai târziu. Mai grav este că în acest stadiu artista nu-și mai recunoaște nici măcar familia.

”Ea nu poate fi lăsată de una singură”, a spus soțul ei Scott Mitchell, invitat la emisiunea ”Good Morning Britain”.

”Are nevoie de mine tot timpul. Viața s-a schimbat radical pentru ea. O ajutam să iasă din baie și dintr-o dată  m-a privit extrem de speriată și m-a întrebat: Cine ești?. Mai mult decât atât, a tebuit să îi spun Barbarei unde este atunci când era în fața camerei noastre. M-a întrebat dacă a mai fost aici vreodată”, a mai spus Mitchell.

Actori participă la un maraton care luptă împotriva demenței

În timp ce Alzheimer o afectează pe Barbara Windsor din ce în ce în mai mult, soțul acesteia va începe antrenamentul pentru a alerga la 2020 Virgin Money London Marathon în onoarea Barbarei, pentru a strânge bani pentru a cerceta demența.

Adam Woodyatt, Jake Wood, Emma Barton, Natalie Cassidy, Kellie Shirley, Tanya Franks, Jamie Borthwick și Jane Slaughter vor alerga și ei în maratonul care face parte din campania Dementia Revolution, totul pentru a strânge 100,000 de lire pentru cercetare în această problemă ce afecteză milioane de oameni.

Cine este Barbara Windsor

Actrița britanică Barbara Windsor s-a născut pe 6 august 1937 și a devenit cunoscută după apariția în seria de filme „Carry On”, dar și pentru rolul lui Peggy Mitchell în serialul TV de succes, difuzat de BBC One, „EastEnders”. Ea a început să facă parte din distribuția serialului în 1994 și s-a retras de pe micul ecran în 2016. Windsor a fost inclusă în topul celor mai renumite blonde din istorie, alături de Garce Kelly, Marilyn Monroe și Brigitte Bardot.

 

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă