Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Câți bani i-ar intra în buzunar celebrului prezentator

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:07 Vedete
Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Câți bani i-ar intra în buzunar celebrului prezentator

S-a aflat câți bani ar câștiga Mihai Gâdea în fiecare lună. Celebrul prezentator lucrează de trei ani de zile la Antena 3 și ar părea că este extrem de mulțumit în ceea ce privește salariul pe care îl încasează.

Mihai Gâdea are fără doar și poate o carieră impresionantă în televiziune. Acesta are în fiecare zi o emisiune zilnică la care se uită milioane de români.

De-a lungul timpului mulți s-au întrebat câți bani câștigă jurnalistul. Potrivit okmagazine.ro, Mihai Gâdea ar încasa lunar de la Antena 3 suma de 15.000 de euro.

“Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranţă, aş fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine ştie să conjuge verbul „a avea” nu reuşeşte neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt nişte jurnalişti care au convingeri puternice şi, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică şi acest lucru este greu de găsit”, spunea jurnalistul într-un interviu, potrivit sursei mai sus-menționate.

Mihai Gâdea a slăbit 17 kilograme într-un timp record

Prezentatorul TV a explicat în urmă cu ceva timp faptul că a reușit să slăbească 17 kilograme extrem de repede din cauza stresului pe care l-a acumulat. Mai mult, Mihai Gâdea povestește faptul că nici măcar nu și-a dat sema de acest lucru până în momentul în care a observat că nu mai stau hainele pe el la fel ca înainte.

„S-a întâmplat pur și simplu. Am rămas și eu șocat. M-am urcat pe cântar, pentru că nu prea obișnuiesc. Se vedea la un moment…

Ba da, acesta a fost un indiciu. Îmi cădeau pantalonii de la costumele pe care le purtam. Am schimbat, așa, vreo trei măsuri…Am fost plecat la un moment dat, am avut puțină treabă. Și acolo la hotel era un cântar. Am luat cântarul, m-am urcat pe el și după ce m-am urcat mi-am zis că e stricat sigur. Am verificat apoi cu un alt cântar. Iar în decurs de câteva luni am slăbit 17 kg”, a povestit Gâdea.

El a spus că nu este prea preocupat de diete dar că „s-a întâmplat”.

„La mine cu stresul se întâmplă așa: ori mă îngraș văzând cu ochii, ori slăbesc”, a mai explicat prezentatorul TV.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă