Ce sacrificii face Monica Iagăr, la 48 de ani, pentru a rămâne slabă. „Nu mănânc! Gătesc și mai gust din ce prepar”

Publicat: 05 Oct. 2021, 18:23 Vedete

La 48 de ani, Monica Iagăr are o siluetă de invidiat. Sportiva, mămică a 3 copii, două fete și un băiețel, mănâncă o singură dată pe zi, iar sport nu mai face. Fosta atletă recunoaște însă că nu poate rezista în fața dulciurilor.

Reporter: Cum reușești să îți mentii silueta?

Monica Iagăr: Nu mănânc. Nu există mănânci și slăbești. Mănânci… te îngrași. E logică treaba.

Monica Iagăr, despre siluetă: „Mai deloc mâncare și mai mult dulce”

Reporter: Cum arată meniul tău pe o zi? Totuși, ceva mănânci…

Monica Iagăr: Azi am mâncat o ciorbă și nu cred mai apuc mănânc ceva. Nu sunt așa mâncăcioasăGătesc și mai gust din ce prepar.

Reporter: Ai o masă pe zi?

Monica Iagăr: Da. Dar rup dulciurile, noaptea, după ce se liniștește toată casa… Maya (una dintre fetele ei – n.r.) tot timpul zice „Iar a fost mama la sertar, iar nu mai e nimic dulce”. Practic mai deloc mâncare și mai mult dulce.

Reporter: Sport faci?

Monica Iagăr: Nu fac. Momentan nu fac nu am când și chiar dacă avem sală de fitness… nu fac… Avem un business cu sală de fitness mare, de 2200 m, cu bazin foarte mare, dar tot nu fac sport. Făceam când antrenam, dar acum nici nu mai antrenez. Sunt bine, mi-e foarte bine…

Reporter: Operații estetice ai? Ai vrea să schimbi ceva la tine?

Monica Iagăr: Nu. M-am hotărât ca până la 3 ani stau naturală, de aceea nu mai frecventez decât epilările, coaforul, de 2 ori pe săptămână, dar în rest pe partea estetică nu am chef acum… Nu am chef suport durerea aia și chiar nu vreau umflu acum la fată.

Reporter: Faci altfel de tratamente faciale?

Monica Iagăr: Am făcut, da, am făcut și botox și hialuronice, stiu foarte bine cum se desfășoară cât am în corp, dar nu sunt setată duc din nou fac.

Ce spune Monica Iagăr despre cei 3 copii

Reporter: Cum ai trecut prin perioada de pandemie?

Monica Iagăr: Chiar foarte bine. Cu fetele, stând acasă, l-am avut pe Efrem (băiețelul ei), dacă nu îl aveam nu era ok. Așa, avându-l pe Efrem ne-am ocupat tot timpul. Am făcut câte un grătar cu prietenii în curte, a trecut… Tocmai ne-am vaccinat, suntem ok, avem și certificate, nu ne doare capul.

Reporter: Care este cea mai ieftină sau cea mai scumpă ținută din garderoba ta?

Monica Iagăr: Nu am nici scump, nici ieftin, sunt o persoană normală și îmbrac cu ce îmi place. Nu intereseazămai ales dimineața îmi iau un trening și plec. Am depășit momentul ăla în care ies țiplă din casă. Nu vreau mai am bariere sau gândesc vede lumea așa.

Reporter: Monica, te afli la un eveniment cu mămici…. câteva sfaturi pentru cele care au băieți? Dar pentru cele care au fete?

Monica Iagăr: Fetele sunt mai cuminți oricum, se bucure au fete. Fetele mele au fost cuminți și cred pot fac diferență între fete și băieți, pentru Efrem este foarte, foarte năzdravan, ori suntem mulți pe lângă el, ori fetele îl dădăcescAmândouă fete sunt „Mimi” nu face deosebire între ele, pe amândouă le iubește, nu se culcă până nu apare și Ayana acasă, stă cu fiecare în parte și cam plânge după ele…

Publicat: 05 Oct. 2021, 18:23 Vedete
Pe aceeași temă