Nicoleta Luciu, acuzată că se „automutilează”! Ce operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului

Publicat: 23 Jun. 2021, 13:11 Vedete

Nicoleta Luciu știe să se mențină în formă și să aibă mereu o imagine frumoasă în societate. Actrița în vârstă de 40 de ani a trecut pragul medicului estetician, recent, iar urmăritorii șatenei nu au fost de acord cu inervenția din zona buzelor.

Se cunoaște deja faptul că actrița Nicoleta Luciu trece pragul medicului estetician pentru mici retușări la nivelul feței. Însă, cea mai recentă intervenție estetică nu a fost ”primită” cu laude din partea urmăritorilor ei, adresându-i câteva comentarii răutăcioase.

„Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”, „Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”, „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă”, „Ce păcat că ai ales varianta plastic fantastic și nu ai curajul să lași natura să își urmeze cursul. O femeie frumoasă ce se automutilează”, „Ce te-ai desfigurat cu mâna ta, ferească Dumnezeu”, sunt doar o parte din comentariile pe care Nicoleta Luciu le-a primit recent pe rețelele de socializare. Însă, chiar dacă a atras comentarii negative, actrița a și primit laude la adresa ei, mulți utilizatori spunând este frumoasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial)

Ce intervenții estetice și-a făcut Nicoleta Luciu

Recent, ea a fost la o clinică unde și-a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor, cele dintre sprâncene, de pe frunte, de la coada ochiului, dar și de la nas, “liniile de iepuraș“ cum le numesc unii. Mai mult, actrița a vrut să-și “modifice” puțin forma nasului așa că a decis să-și injecteze o substanță, în partea de jos, la limita dintre nas și buză, pentru a-I mai ridica puțin. De asemenea, are și implanturi mamare.

Despre aceste mici intervenții, Nicoleta Luciu a vorbit pe pagina sa de socializare unde a pus și un filmuleț în care se observă și ce proceduri și-a făcut.

Mai mult, actrița a povestit și despre tratamentele faciale pe care le preferă, care o ajută să aibă un ten hidradat, ferm și cu luminozitate, printre ele numărându-se PRP, numită și Terapia Vampir. “După prima sedință de PRP sunt foarte încântată. Am avut două punctișoare mai vinete, nu m-am umflat, m-am machiat, n-am avut nimic. Sunt foarte încântată pentru că tenul este mult mai luminos, n-am mai simțit chestia cu uscăciunea feței”, povestește ea.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 23 Jun. 2021, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă