Ce i-a spus Regina Elisabeta sotului ei, Philip, in fata capelei! Un expert in citirea pe buze a deslusit cateva mistere de la Nunta Regala 2018!

Publicat: 21 May. 2018, 12:56 News 3

Sambata, pe 19 mai, Printul Harry s-a casatorit cu Meghan Markle si toata Anglia a fost prezenta la eveniment.

Cu toate ca au fost filmati constant, membri Familiei Regale nu s-au sfiit sa isi adreseze cuvinte normale. Acestia au facut glume sau s-au incurajat reciproc. Dar nu au existat titrari pentru ca oamenii de rand sa afle ce s-a vorbit. Un expert in cititul pe buze a deslusit cateva mistere. Ce i-a spus Regina Elisabeta sotului ei, Philip, in fata capelei!

Cititorul pe buze s-a uitat la cateva secvente de la nunta. Acesta a deslusit cateva din cuvintele rostite. De exemplu, Meghan Markle exclama intr-una ‘WOW!’ Pe langa asta, mai spunea constant ‘uimitor’ sau ‘de necrezut’. Cititorul pe buze Terry Ruane a oferit cateva detalii despre ce s-a intamplat la nunta.

Femeia care l-a insotit pe Tom Parker Bowles a fost filmata vorbind la telefon. Aceasta ii spunea interlocutorului „Azi nu sunt mahmura, ceea ce e un lucru bun’. George Clooney l-a complimentat pe James Corden, spunandu-i ‘Arati minunat!’ Amal Clooney a fost extrem de vorbareata, spunand des ‘Oh, ce dragut’ sau ‘Vai, ce enervant’. Nu se stie exact la ce se referea.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 May. 2018, 12:56 News 3
Pe aceeași temă