Ce s-a întâmplat cu fața Vicăi Blochina? Cea mai cunoscută amantă din România este, parcă, altă femeie

Publicat: 20 feb. 2020, 10:49 Autor: Maria Apostol Vedete

Cunoscută mai degrabă pentru statutul de amantă, fosta balerină a devenit dependentă de operațiile estetice, iar pe fața ei se poate vedea cel mai bine asta. 

Vica Blochina se luptă cu timpul și a încercat în ultimii ani să arate în ultimii ani că anii nu trec și peste ea. S-a folosit, evident, de tot felul de proceduri estetice, atât chirurgicale, cât și non-chirurgicale. Tot timpul a arătat bine, motiv pentru care ar trebui să fie mai blândă cu ea.

Ce s-a întâmplat cu fața Vicăi Blochina?

Nu poate să renunțe însă la acest ”obicei”, așa că recent a trecut din nou, probabil, pragul unei clinici, pentru că fața ei pare vizibil întinerită, făcând-o efectiv de nerecunoscut.

Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală”. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic”. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, a declarat Vica într-un interviu mai vehi.

Vica are datorii la întreținere

Vica Blochina a acumulat câteva datorii la întreținere, însă nu este vorba de sume cu echivalentul a mii de euro, ci de câteva sute de lei. La acestea se adaugă și cheltuielile de judecată, după ce celebra blondă a fost acționată în instanță. Cei care au făcut demersurile legale necesare au fost vecinii fostei prezentatoare de la PRO TV, nemulțumiți de modul în care a ales să procedeze Vica Blochina.

Asociația de Proprietari responsabilă și de blocul în care locuiește Vica Blochina a acționat în instanță. Blonda celebră ar fi pierdut chiar procesul, potrivit cancan.ro. Astfel că, vedeta va fi obligată să plătească suma de 7.000 de lei, ce include și cheltuielile de judecată.

Publicat: 20 feb. 2020, 10:49 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă