VIDEO! Incredibil ce s-a intamplat cu autobuzul suspendat din China care mergea peste masini! Ce rusinos!

Publicat: 11 apr. 2018, 08:47 Autor: D. C. Life

Toata lumea a crezut ca asta e viitorul transportului in comun, dar de fapt totul a fost o mare teapa “made in China”.

Ce s-a intamplat cu autobuzul suspendat din China. Toata planeta a ramas uluita atunci cand China a anuntat ca tocmai a gasit solutia pentru cele mai aglomerate orase de pe planeta. Inginerii chinezi au inventat un autobuz care poate trece pe deasupra coloanelor de masini formate pe drum.

Cu sinele laterale, el poate “survola” orice autoturism, chiar si pe o coloana de 2 benzi. Toata lumea a ramas pur si simplu uluita de idee si toti voiau sa o vada in practica. Zis si facut. Inginerii chinezi au invitat presa de pe tot mapamondul si au facut o proba.

Totul a mers perfect si toata lumea de pe internet a laudat autobuzul si au crezut ca asta e viitorul. Totul parea sa mearga struna, doar ca intre timp lucrurile s-au schimbat putin.

Se pare ca totul a fost o manevra de PR din partea Chinei si ca autobuzul este complet nefezabil si el nu poate fi dat in folosinta la scara larga. Minciuna Chinei nu a mai fost observata de nimeni din August 2016 de cand a fost inaugurat autobuzul, pana in prezent.

CNN a urmarit totusi subiectul si au intrebat ce se mai intampla cu autobuzul suspendat. Ceea ce au aflat i-a lasat cu gura cascata. Autobuzul nici nu mai exista iar cativa muncitori desja scot sinele amplasate special pentru el pe strada, in timpul testului.

Inca o dovada ca “made in China” inseamna ce stim cu totii ca inseamna.

Publicat: 11 apr. 2018, 08:47 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă