Ce reacții au avut cuscrii lui Liviu Dragnea după ce au aflat că fiica lor trăiește un amantlâc!

Publicat: 13 mai 2022, 10:07 Autor: Maria Apostol General

Chiar dacă știau că relația lor este pe butuci, Ștefan Dragnea și soția lui, Gina, încercau totuși să salveze aparențele. Până când au fost devoalați de paparazzi! Cei mai surprinși de această dezvăluire se pare că au fost părinții tinerei, care au aflat din CANCAN.RO despre amantlâc! 

Au apărut noi detalii picante despre căsnicia lui Ștefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, după dezvăluire despre relația amoroasă dintre soția lui și finul bogătaș. Se pare că neînțelegerile erau vechi în cuplu, dar nu au pus piciorul în prag în privința divorțului. Cel puțin nu până acum, când s-a aflat despre acest amantlâc scandalos.

Amândoi au încercat să păstreze aparențele, cel puțin în fața familiei tinerei. Pentru ca scenariul să fie mai credibil, fiul lui Dragnea și (încă) soția sa au fost prezenți, recent, în casa părinților tinerei. Acolo unde a avut loc o masă îmbelșugată. Amândoi au fost doar un zâmbet, pozând într-un cuplu fericit, deși știau că totul este de fațadă.

Mama și tatăl Ginei au fost șocați să afle din presă adevărul despre căsnicia ei, dar și despre aventura de care se bucura în secret cu finul ei. Mai multe detalii interesante găsiți pe CANCAN.RO.

Liviu Dragnea a fost și el înșelat de iubită

Deși acum își consolează el fiul după ce a fost trădat, nici Liviu Dragne a dus-o mai bine recent. Și el a trecut printr-un episod relativ similar cu Irina Tănase.

Reamintim că despărțirea lor s-a produs brusc. Politicianul nemaidorindu-și să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în presă. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că el o bănuia de ceva vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

 

Publicat: 13 mai 2022, 10:07 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă