Ce problemă de sănătate a întâmpinat fiica lui Meme Stoica: “Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical”

Publicat: 23 oct. 2022, 14:02 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce problemă de sănătate a întâmpinat Teodora Stoica. Teodora Stoica, fiica de 28 de ani a lui Meme Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un moment de cumpănă. Acesta i-a schimbat viața total!

O problemă de sănătate, care rămâne încă un subiect privat și despre care nu a dat încă mai multe detalii. I-a dat viața peste cap și a copleșit-o. Memelușei i s-au dat două variante iar ea a decis să o aleagă pe aceea care i s-a părut cea mai potrivită. Și care avea să o transforme radical.

Ce problemă de sănătate a întâmpinat Teodora Stoica

Teodora Stoica a decis că a venit momentul să își spună povestea și a mărturisit pe conturile sale de socializare prin ce a trecut acum 3 ani. A durat până când s-a “adunat” emoțional și și-a făcut curaj să vorbească despre asta. Cu gândul că ar putea inspira și alți oameni cu ceea ce a trăit și experimentat pe propria-i piele.

“Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni. Să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional. Și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a fost postarea făcută de fiica lui Mihai Stoica.

Apoi, după postarea cu pricina, Teodora Stoica le-a dezvăluit internauților ce a mai făcut.

“Acum un an pe vremea asta am început să înot. Știam doar că e un sport recomandat tuturor, nu mi se părea ceva captivant. Nu știam dacă voi putea înota bine, practic n-aveam așteptări. Eram doar entuziasmată că încep ceva nou. Astăzi m-am alăturat echipei naționale de înot în ape înghețate. Nu m-am gândit vreodată că atunci când plec undeva. Mai ales când e frig afară, primul google search va fi “lacuri/râuri în zonă”. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul”, a scris Memelușa tocmai din Danemarca.

“Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical”

Viața fiicei lui Meme Stoica pare să se fi schimbat radical în ultima vreme, datorită și problemelor de sănătate pe care le-a avut. Așa cum a declarat tatăl ei într-un interviu recent. Teodora Stoica încearcă tot felul de metode care îi dau o stare de bine și o fac să își depășească limitele, cum ar fi chiar metodă Wim Hof.

“M-am dus acolo cu un singur scop, să învăț tehnica lui de respirație, pentru că știam că alcalinizează sângele. Am plecat cu total alt mindset, cu o mie de alte informații. De noi prietenii, de idei legate de cum vreau să îmi construiesc viața. Și cu dovadă că prin puterea minții poți face absolut orice  #wimhof #wimhofmethod #whm #retreat”, a mai fost unul dintre mesajele postate de Teodora Stoica.

 Meme Stoica a vorbit despre problemele fiicei sale

Cu ocazia unei apariții rare la un eveniment monden, Meme Stoica a dat din casă pentru emisiunea lui Cristi Brancu. Omul de fotbal a marturisit că se ocupă îndeaproape de sănătatea lui. Și a fost mânat de fiica lui, Teodora, să adopte un alt stil de viață.

La cei 28 de ani ai săi, Teodora Stoica sau Memelușa cum era alintată în trecut adoră sportul și chiar a participat în această vară la Trialtonul de la Timișoara. De fapt, Memelușa a bifat în această vară chiar două Triatlonuri și este foarte mândră de ea. După cum a anunțat la un moment dat și pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă și ce îi datorează tatăl ei pe viață: “Ea a avut o încercare și de atunci și-a dat un reset…”

La fel de mândru este și Mihai Stoica de fiica lui. Pentru că a jucat un rol important în viața sa și în luarea mai multor decizii importante, cel puțin în ultimele luni.

“Mi-am schimbat foarte mult stilul de viață! În fiecare zi exerciții de respirație, băi reci, sport, intermitent fasting. Dar despre asta cred că o să am ocazia să vorbesc când fiica mea. Care m-a influențat în direcția asta o să înceapă să împărtășească experiența pe care a acumulat-o celor care vor într-adevăr să trăiască sănătos! Mi-am schimbat tot stilul de viață care bineînțeles că presupune și alimentația! Ea a avut o încercare peste care a trecut cu brio și de atunci și-a dat un reset. Iar după ea și eu, este o muncă în echipă. Nu e  ușor să pornești pe un drum nou de unul singur și mărturisesc că mă bucur mult că am luat decizia asta. Și recomand tuturor să  facă ce facem noi!”, a mărturisit Meme Stoica într-un interviu recent pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Publicat: 23 oct. 2022, 14:02 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă