Ce poze îndrăznețe și-a făcut Oana Roman la aniversarea celor 46 ani!

Publicat: 16 apr. 2022, 09:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Roman a împlinit 46 de ani pe 13 aprilie și a sărbătorit cu fast!

Oana Roman este poate în cea mai bună perioadă a ei și într-o formă de zile mari. De când s-a împăcat cu Marius Elisei, cel care îi este soț și tatăl fetiței sale, Isabela,  fiica lui Petre Roman radiază și parcă totul îi merge din plin.

De ziua ei, Oana s-a simțit în centrul atenției și a realizat o ședință foto incendiară, câteva poze îndrăznețe, îmbrăcată sexy, într-un pat de hotel, cu o șampanie scumpă în mână și cu picioarele ei frumoase la vedere.

Ieri a fost superb. Am împlinit 46. M-am bucurat de ai mei,  de o vreme superbă și de un loc iconic din București. Am avut cea mai spectaculoasă priveliște de la etajul 19 deasupra orașului din suită lui Nea Marin Miliardar… Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje și urări, le am citit pe toate…Me happy. Love u Elisei Marius”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare.

De altfel, de când are magazinul de haine, care este o afacere de familie, împreună cu Marius Elisei, care se și ocupă de site și de vânzări, Oana Roman s-a specializat în ședințe foto. Probează hainele și  este admirată de femeile care își doresc să poarte aceleași modele vestimentare ca ea. La ultima ședință foto chiar s-a lăsat ușor pipăită de soțul său și a postat un mesaj haios pe social media: “M-a pipăit un pic la poze dar ne-am distrat maxim! Luna este ușor nedumerită!”, spunea Oana cu privire la cățelul familiei care nu s-a dezlipit niciun moment de ei.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme

 Oana Roman arătă foarte bine acum. Vedeta a reușit să dea jos 20 de kilograme și se menține cum nu se poate mai bine. În plus, se pare că fiica lui Petre Roman intenționează să mai scape de încă 10 kilograme și este foarte atentă acum la ce mănâncă.

O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman, la un moment dat pe Instastory.

 

Publicat: 16 apr. 2022, 09:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×