Ce părere are Andreea Marin despre cursurile online ale fiicei sale: ”Mi-a spus să nu mă îngrijorez”

Publicat: 12 Nov. 2020, 11:28 Vedete
Ce părere are Andreea Marin despre cursurile online ale fiicei sale: ”Mi-a spus să nu mă îngrijorez”

Andreea Marin are o relație specială cu fiica sa. Vedeta are grijă întotdeauna ca Violetei să nu îi lipsească nimic, dar spune că nici nu o răsfață pentru că își dorește ca tânăra domnișoară să fie responsabilă. Violeta a împlinit 13 ani și își surprinde mama pe zi ce trece.

În cadrul unui interviu recent, prezentatoarea TV vorbit despre cum se descurcă în această perioadă fata ei cu școala, când toți elevii fac cursuri online.

”Am norocul să am un copil tare bun la şcoală, care se ajută singur, cred că nici nu m-aş pricepe, sunt depăşită de priceperea ei. Dar sunt mereu atentă, prezentă la şcoală la nevoie, comunicăm, o sprijin, pentru mine educaţia e o bază foarte importantă pentru ca ea să ajungă ulterior pe picioarele ei.

Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a declarat Andreea Marin, potrivit okmagazine.

Andreea Marin a vorbit și despre cea mai mare provocare a ei ca mamă.  ”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie speciale, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a mai adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Andreea Marin, mărturisiri sincere despre relația cu fiica ei

Fiica Andreei Marin, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Pentru că este la vârsta adolescenței, schimbările din viața Violetei ar putea afecta într-un fel sau altul relația mamă-fiică, iar când a fost întrebată dacă mai există mici conflicte între ele, prezentatoarea TV a povestit:  „Asta dintotdeauna, pentru că îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică independența. Firi care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare.

Dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe”, a declarat Andreea Marin pentru viva.ro.

”Încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac…”

„Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac”, a mai explicat prezentatoarea TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 12 Nov. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă