Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală: ”Tata mi-a propus să mă angajez…”

Publicat: 02 Mar. 2021, 09:58 Vedete
Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală: ”Tata mi-a propus să mă angajez…”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Celebra cântăreață a vorbit despre cât de greu i-a fost de-a lungul timpului să ajungă acolo unde și-a dorit. 

În cadrul unui interviu recent, Theo Rose a dezvăluit cât de mult a muncit în cariera sa. La un moment dat, părinții săi au sfătuit-o să se reorienteze, deoarece lucrurile nu mergeu deloc bine.

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a vorbit totodată, despre cum tatăl său i-a propus să se angajeze ca profesoară: ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

Theo Rose s-a schimbat radical în ultimii ani

Frumoasa artistă are un fizic de invidiat pentru care nu face prea multe eforturi. Stilul său vestimentar s-a schimbat de asemenea, mai ales după ce a intrat în concursul de stil pe care cântăreața ar vrea să îl câștige.

În urmă cu ceva timp, Theo a publicat în spațiul public o fotografie de când era mică. Artista le-a spus prietenilor săi din mediul online faptul că încă din copilărie a simțit că va fi în lumina reflectoarelor. Poza postată a venit însoțită și de un mesaj în care a povestit ce amintiri are din acea perioadă.

”Viață ne da indicii. Am găsit poza asta cu mine, interpretând rolul trandafirului din “Micul Prinț”. Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar să ținem ochii deschiși și să le vedem. Pentru mine e mare lucru că voi îmi sunteți aproape și mă iubiți”, a scris artista.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Mar. 2021, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă