Ce mașină și-a cumpărat recent Vlăduța Lupău. Prețul pornește de la 70.000 de euro. FOTO

Publicat: 29 ian. 2020, 14:42 Autor: alina.serea News

Cântăreața Vlăduța Lupău se bucură de un succes răsunator în carieră, iar rezultatele financiare nu au întârziat să apară. Ea conduce un bolid de lux și nu ezită să se fotografieze adesea lângă mașina sa.

Vlăduța Lupău se bucură de o viață minunată, toate lucrurile par să îi meargă extrem de bine, cariera este în plină ascensiune, singurele inconveniente fiind legate de un scandal iscat de fostul său colaborator, Armin Nicoară.

Muzica i-a adus Vlăduței Lupău numeroase satisfacții atât pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci câștigă o mulțime de bani din concertele pe care le susține. Artista deține mai multe autoturisme, unul dintre ele fiind Prosche Macan, al cărui preț pornește de la 70.000 de euro și poate depăși 100.000 de euro în cazul anumitor versiuni și motorizări.

Vlăduța Lupău, în scandal cu Armin Nicoară

Vlăduţa Lupău și Armin au făcut furori anul trecut, în lumina reflectoarelor. Din colaborarea lor s-au născut melodii una și una, care au fost accesate de zeci de milioane de români. Proaspăt măritată, Vlăduţa Lupău are de-a face, în ultimele zile, cu o serie de articole apărute în presa tabloidă, care vorbesc despre o posibilă relație pe care ar fi avut-o cu fostul ei colaborator, saxofonistul Armin Nicoară.

Presa spune, însă, că între Armin și Vlăduţa ar fi existat mai mult decât o simplă colaborare sau doar o relaţie de prietenie. Totul până la momentul în care Vlăduța și Armin s-ar fi despărțit cu un scandal fără precedent.Contactată de jurnalișți, Vlăduţa a declarat că fostul ei colaborator nu este deloc pe gustul ei.

„Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare! Ai umblă cu unul care are corpul cât mâna ta?” – a spus Vlăduța pentru Cancan

Vlăduța, apărată de soțul ei

Vlăduța Lupău a fost apărată de soțul său, Adrian Rus, care a afirmat că are încredere deplină în ea, printr-un mesaj dur trimis pe pagina lui de Facebook.

Bă baiatule, termina cu circul asta ieftin pe care îl faci. Nu a ridicat nimeni pe nimeni, pur și simplu nu mai cântați împreună. De ce trebuie să vă faceți unul pe altul în toate felurile când nu demult erați prieteni? Referitor la relația voastra, nu mai fi penibil cu poveștile cu relație secreta. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea. Te-am primit la mine în casă, ai mâncat cu mine la masă, te-am luat peste tot și acum suni la presa doar ca să apari și tu? Va râde lumea, scandal de doi lei. Dacă vrei să spui adevărul, spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poti trăi fără ea, asta după ce ea mereu te-a privit ca pe un frate, iar eu la fel. Pot să pun conversația cu tatăl tău când a spus asta despre tine. E urât ce faceți tu și ea, ați fost colegi (…)”, este mesajul scris de Adrian Rus.

 

Publicat: 29 ian. 2020, 14:42 Autor: alina.serea News
Pe aceeași temă