Ce mândru este Radu Sîrbu ex-O-zone de soția lui! Ana a slăbit 10 kilograme. Cum arată după trei sarcini!

Publicat: 31 mai 2021, 09:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ana Sîrbu – Sianna este la 39 de ani mamă a 3 copii și soția lui Radu Sîrbu, fost membru O-zone.

Artistul este extrem de mândru de soția lui, care s-a mobilizat și a demonstrat că se poate! Ana Sîrbu – Sianna nu se bucură doar ea de corpul său, ci este încântată și de faptul că soțul ei o admiră din plin și o complimentează la fiecare pas! Despre secretele siluetei sale de acum, artista a vorbit fără complexe!

 Ana, cum ai reușit sa slăbești atât? Care este secretul? Câte kilograme ai dat jos? Cât cântărești acum?

Mi-ar plăcea sa spun ca am slăbit peste noapte, dar nu este așa. Rezultatul a venit treptat, în timp, cu multă muncă și efort. Am cu aproape 10 kg mai puțin și oscilez între 52 și 54 de kg, în condițiile în care am pornit acest drum după cele trei sarcini, care m-au lăsat cu peste 64 de kg și o groază de complexe mai ales când venea vorba de calitatea pielii. Schimbările hormonale și-au pus amprenta și a trebuit să lupt nu doar cu kilogramele, dar și cu o piele lipsită de fermitate și elasticitate.

Ai urmat vreo dietă anume? Sport faci? Ce mănânci într-o zi?

Anul trecut mi-am dat timp sa reușesc. Mi-am oferit câteva luni bune ca să scap de kilogramele în plus și înfelul acesta am scăpat de presiunea și stresul obținerii rezultatelor peste noapte, ca să o pot lua ușor, pas cu pas.

Da, fac sport, dar ușor (uneori acasă, alteori la sală) dar este mai degrabă o tonifiere a corpului nu un efort fizic uriaș. În materie de alimentație am combinat stilul intermitent (16/8) cu cel intuitiv, iar rezultatele nu au întârziat să apară deși eram extrem de sceptică inițial, după ani în care încercasem tot felul de diete și restricții calorice care nu au funcționat.

Mi-am dat seama că trupul nu are nevoie de restricții, ci de timp de procesare, așa că am învățat sa mănânc  între orele stabilite. Inițial mâncam tot ce-mi doream, iar apoi am devenit mai selectivă încercând să consum mai puțin zahăr și  mâncare procesată.

După 3 nașteri… ai o siluetă de invidiat. Ai fost mai suplă de atât până acum? Poate în adolescență?

Înainte de primul copil aveam 48 de kilograme, dar zona mea de confort a fost mereu 50 de kilograme. Și când spun zona mea de confort mă refer la acea senzație de libertate, stare de bine, în care corpul se simte ușor și plin de energie.

Sunt absolut sigură că feminitatea, sexualitatea și senzualitatea nu au nr de kilograme.  Sunt femei care se simt minunat la 60, 70  sau 80 de kilograme și le admir maxim pentru asta.  Cred că tot ce ține de greutatea corporală  este foarte particular și nu ar trebui să ne clasificăm și introducem în niște standarde pentru că greutatea corporală trebuie să reflecte doar starea noastră interioară și sentimentul de satisfacție și împăcare cu propriul nostru corp. Am spus asta de multe ori pe paginile mele de socializare:  suntem frumoase dacă ne simțim bine!

Pozezi provocator și iți etalezi silueta în mediul online și la emisiunile tv. Soțul nu e gelos?

Este normal după ce ai muncit și ai obținut un premiu dorit să-l ții la loc de cinste.  Am muncit atât de mult pentru corpul de astăzi încât îmi permit să-l etalez. În general, consider că mamele care au reușit să-si remodeleze corpul în același timp în care au avut grijă de copii lor sunt de admirat. Meseria de mamă în sine este o muncă titanică!  Iar dacă pe lângă ea reușești să-ți organizezi timpul și pentru tine merită toate aplauzele.

Cât despre soț: El este cel care a câștigat premiul, așa că-l ține la loc de cinste și evident se mândrește mult cu rezultatele. Posibil pe undeva există un pic de gelozie, dar are grijă să mă încurajeze să devin versiunea mea cea mai bună. Știe sigur că tot el va fi în câștig.

Ai silicoane? Că uneori, in video, prezinți un decolteu amețitor…

Sincer,  m-am gândit că după a treia sarcină (alăptare) o să am mare nevoie de o intervenție la nivelul sânilor. Dar, spre marea mea fericire, am rămas cu sânii la fel de fermi ca înainte.  Dar cu siguranță dacă aș avea acest complex sau aș fi rămas fără formele mele apetisante,  după cel de-al treilea copil,  aș  apela cu mare drag la serviciile doamnei Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, cu care colaborez de ceva timp. La fel cum ne perfecționăm unghiile, părul, buzele, dantura, ne putem perfecționa și sânii, de ce nu?

Ai vreo operație estetică sau ți-ai propus să schimbi ceva la tine pe viitor?

Nu, pentru moment. Dar consider că Dumnezeu ne-a dat minte să perfecționam lucrurile și dacă există și cea mai mică posibilitate să ne perfecționăm corpul este păcat să nu o facem. Nu văd de ce ar trebui să trăim cu niște complexe care ne macină în loc să le eliminăm. Mai ales dacă avem grijă să nu exagerăm și apelăm la un specialist bun în domeniu.

Am văzut ca frecventezi clinicile de estetica alături de soțul tău. Ce proceduri sau intervenții iți faci? Își face si Radu?

Cu siguranță viața cu 3 copii lasă multe riduri pe chipurile, de multe ori nedormite,  ale unor părinți. Atât eu cât și soțul meu  (care ține pasul cu mine) avem grijă să o vizităm pe doamna Dr. Daniela Diveică cel puțin de 2 ori pe an și să mai ameliorăm din ele. E ok să ne maturizăm frumos și să nu lăsăm grijile să se așterne și pe chipul nostru mai ales cu ajutorul unor proceduri care durează câteva minute și sunt minim invazive.

Plus că sunt foarte multe proceduri care redau luminozitate și curăță în profunzime tenul. Oricât de mult am încerca tot felul de trucuri acasă, nimic nu se compară cu o vizită la o clinică bună.

Cu 3 copii acasă, munca la studio, emisiuni, tu și soțul tău mai aveți timp pentru o cină romantică sau o vacanță în doi, măcar de 2 zile?

Ne-am fi dorit să avem mai mult timp în doi,  dar ultimul an a fost de-a dreptul bulversant pentru noi. Plusul este că în această pandemie ne-am făcut o întreagă listă: de vizitat!

Dar chiar dacă suntem prinși între liceu, scoală, grădiniță, casă și birou, de obicei ne facem câte un pic de timp pentru noi zilnic, fie că stăm la o cafea împreună (chiar și la studio), fie că stăm îmbrățișați seara la un film. Fiecare gest este o cărămidă în temelia unei relații și este bine să nu uităm să ne gândim zilnic și la partenerul nostru de viață.

 

Publicat: 31 mai 2021, 09:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă