Ce mănâncă Regina Elisabeta? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

Publicat: 02 feb. 2020, 08:56 Autor: Hermina Hagianu News

Regina Elisabeta a Marii Britanii va împlini 94 de ani în luna aprilie, iar mulţi se întreabă care este secretul longevităţii sale. Alimentația, acesta este răspunsul care vine de la specialiști. 

Dacă aruncăm o privire asupra unei zi normale din viaţa Elisabetei în materie de mâncare, de la ceaiul pe care îl bea şi biscuiţii pe care îi mănâncă la micul dejun, la prânzurile sale slabe în carbohidraţi, iată un meniu special de regină!

Ce mănâncă Regina Elisabeta a Marii Britanii? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

Cereale
Special K, acesta este brandul de cereale preferat de regină. În fiecare zi, la micul-dejun, Suverana servește un bol de cereale.

Omletă
Atunci când își dorește să diversifice micul-dejun, Regina Elisabeta îi cere bucătarului Casei Regale să îi prepare omleta preferată. Omleta „regală’ trebuie să fie „jumări’ și musai făcută din ouă brune. Mai mult, Suverana obișnuiește să o servească împreună cu somon afumat și trufe.

Ceai
Ceai împreună cu biscuiți, la micul-dejun. Așa își începe Suverana ziua, niciodată altfel. Regina Elisabeta a II-a iubește să-și înceapă dimineața cu o ceașcă fierbinte de ceai proaspăt preparat, Earl Grey sau Darjeeling, cu un strop de lapte și fără zahăr.

Fursceuri cu jeleu de zmeură
Aceste delicatese sunt consumate de Regină încă din copilărie și nu a renunțat nici acum la ele. Bănuții cu jeleu de zmeură în mijloc sunt alegerea regală pentru ceaiul de la ora 5.

Sandvisuri

Tot la ceaiul de la ora 5, Elisabeta a II-a preferă două feluri de sandwich-uri din pâine integrală, tăiată în formă de triunghi, fără coajă. Combinațiile pe care le preferă sunt castraveți cu somon afumat, ou cu maioneză, șuncă și muștar sau ton.

Pește
Întotdeauna la cină. O farfurie cu pește și legume la grătar sau o garnitură cu spanac sau dovlecei.

Căpșune
Regina Elisabeta a II-a adoră produsele proaspete, fructele și legumele din grădinile regale. La Castelul Balmoral, unde își petrece vacanța de vară, se cultivă zmeură, coacăze și căpșuni, iar la castelul Sandringham are o livadă de mere.

Publicat: 02 feb. 2020, 08:56 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă