Ce mănâncă Maria Constantin în fiecare dimineață pentru a se menține la 54 de kilograme

Publicat: 10 Oct. 2021, 10:21 Vedete
Ce mănâncă Maria Constantin în fiecare dimineață pentru a se menține la 54 de kilograme

Maria Constantin arată perfect și are o siluetă de manechin. La vârsta de 34 de ani cântărește 54 de kilograme. Iată ce dietă are cântăreața de folclor!

Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se afla somonul„, a explicat pentru Click solista de muzică populară Maria Constantin.

Maria Constantin nu are voie să rămână însărcinată anul acesta. Motivul este reprezentat de faptul că interpreta și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor, iar medicii i-au recomandat să nu rămână însărcinată pentru că operația s-ar putea deschide sau implantul mamar s-ar putea întoarce.

Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a declarat artista.

Publicat: 10 Oct. 2021, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă