Liviu Varciu, decizie radicala in privinta fetelor sale! Asta da gest frumos, de tata!

Publicat: 26 iul. 2018, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Liviu Varciu a decis ce isi doreste sa le faca fetelor lui cand vor creste.

Ce le-a promis Liviu Varciu fetelor lui? Cantaretul a spus ca a luat o decizie radicala in ceea ce priveste evolutia fetelor lui, astfel sa nu se chinuie cum a facut-o el.

„Eu am facut o greseala mare, ca dat banii in stanga si in dreapta si am stat doar in chirii. Nu vreau ca fetele mele sa treaca prin ce am trecut eu, le iau apartamente, atat”, a spus vedeta.

Liviu Varciu, decizie radicala in privinta fetelor sale!

Ce le-a promis Liviu Varciu fetelor lui?Asadar, Liviu le va cumpara fetelor sale cate un apartament in zona de fite a Capitalei, deci este nevoit sa scoata o avere din buzunare.

„Nu iau apartamentul pe numele fetelor, ca sa se bage mamele, nu vreau sa aiba nicio legatura, sa faca ce au facut pana acum. La 60 de ani, imi vand casa, fetele mele vor avea cate un apartament, imi iau o barca si m-am carat.

Ii fac mamei mele o casa ca sa isi puna si ea o rosie in curte”, a mai spus Liviu Varciu pentru Agentia VIP.

Ce le-a promis Liviu Varciu fetelor lui?Vedeta a cantat in trupa L.A., cu care a avut succes mare, ulterior a jucat in diverse productii romanesti, dar a fost si prezentator de emisiune. A fost casatorit o data, cu Adelina Pestritu.

In prezent se bucura de cele doua fetite pe care le are: Carmina, fata cea mare, din retlatia cu Amy Teiceanu, si Anastasia, mezina, din relatia cu Anda Calin. Vedeta s-a despartitr recent de mama celui de-al doilea copil.

Publicat: 26 iul. 2018, 12:03 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă