EXCLUSIV| Ce îndrăgostit este Cristi Brancu de soția sa, după 13 ani de la căsătorie! Cum reușește să țină aprins focul pasiunii: ”În fiecare zi există…”

Publicat: 02 Jul. 2021, 09:18 Vedete

Cristi Brancu și Oana Turcu se iubesc ca în filme. Fiul lor, Tudor, îi împlinește și au decis să-l crească cu înțelepciune și înconjurat de iubire.

Poate de aici izvorăște și inspirația omului de televiziune, care și-a scris iubirea pentru jumătatea lui în versuri. Ce poezii îi dedică Brancu, Oanei Turcu, aflați în rândurile ce urmează.

Ce educație primește Tudor, fiul tău, din partea ta și a Oanei? Cum îl pregățiți pentru viață și pentru greutățile ei?

E o întrebare, pe care cu siguranță toți părinții și-o pun și și-au pus-o în momentul în care  a fost această pandemie care ne-a izolat într-un fel, ajungem să nu ne mai uităm cu aceeași deschidere unii către ceilalți. Ne dorim tot ce este mai bun. Avem grijă ca la școală sau din punct de vedere sportiv și ca dezvoltare el să fie bine.Îi explicăm însă ce poate  oferi viața și într-o bună zi va veni momentul în care el se va lovi de anumite lucruri. Una e să-i spui, alta e să te lovești. Încercăm să-l pregătim și să îi explicăm că viață alături de părinți este  frumoasă numai că există și provocări. Toate lucrurile astea vor fi făcute cu multă înțelepciune, la momentul potrivit, el fiind un copil norocos pentru că este într-o familie în care părinții se iubesc, un copil care nu a văzut niciodată niciun conflict și în afară nu a avut parte de violență și când a avut la școală secvențe în care s-a mai certat cu un copil, a învățat din ele și să știți că nu este genul de copil care să se ferească, este un copil care va fi bătăios, care nu uită momentul și nu trece cu vederea și nu va fi o victimă în momentul în care cineva încearcă să se comporte nepotrivit cu el! În el, el este un luptător, este leu și se vede asta!

Tu și Oana, soția ta, aveți o relație ca în povești. I-ai scris poezii! Care sunt cele mai recente versuri pe care i le-ai dedicat curând?

Undeva, mai presus decât soarele,
Acolo unde cerul își adună îngerii pentru a le oferi puterea,
Pe crestele Muntelui Emoție din privirea unui copilaș,
Între stelele ce prevesteau cândva destinul fără de asemănare,
S-a așezat un suflet.
A coborât o forța a Mântuirii.
S-a sculptat o statuie.
Este Iubirea. Iubirea noastră.
Desenată într-o clipă de inima ta,
Peste înfometata mea inimă, dornică
De a simți că acolo, la tine,
Suntem noi. Ca nimeni alții.
La poalele tale, ale viselor tale,
Ne așezăm noi, noi doi,
Eu și el,
Pentru a-ți spune:
Tu ești Viața.
Tu ești Aer.
Tu ești… Noi.

Ce îți place sau te atrage și acum la soția ta, după atâta timp?

Îmi place că în fiecare dimineață când o privesc simt aceeași dragoste pe care am simțit-o acum atâția ani de zile, iată că sunt 13 ani de atunci.

Mi-a dat Dumnezeu o femeie extraordinară, totalmente atașată iubirii în care a intrat și care luptă pentru familie și pentru iubire, neavând bătălii să lupte pentru iubire, dar este o luptătoare în viață și care este un om care  construiește și vrea ca toate lucrurile să fie bune, prin urmare, noi suntem doi oameni care ne potențăm și ne ridicăm unul pe altul, ne fortificăm unul pe  altul când avem provocări profesionale sau când sunt tot soiul de lucruri profesionale.

Oana pe mine m-a ajutat extraordinar în anul  în care a trecut, m-a susținut în toate proiectele și toate schimbările pe care le-am avut, cu o iubire și o dedicare, absolut extraordinare, eu, de asemenea, sunt alături de ea în momentele în care e nevoie. Dincolo de asta însă, în fiecare zi există tandrețe, există “Te iubesc”, există glume,  există râs și există momente și provocări peste care trecem cu pasiune, dar cu toată iubirea.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 02 Jul. 2021, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă