Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Publicat: 30 mai 2023, 14:23 Autor: Camelia Vedete

Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta. Deși Andreea Marin încurajează expunerea în mediul online, ea a stabilit o singură limită pentru Violeta.

Aceasta înseamnă că există anumite aspecte pe care fiica sa nu le are voie să exploreze sau să participe. Astfel, Andreea se asigură că Violeta are o experiență online sigură și că învață să folosească internetul într-un mod responsabil și benefic pentru dezvoltarea sa.

Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta

Astfel, părinții tinerei au luat hotărârea ca Violeta să nu aibă permisiunea să apeleze la operații estetice, să se implice în falsitate și să facă intervenții nemotivate, așa cum fac alte adolescente încă de la vârste fragede.

La început, Andreea Marin nu a fost de acord nici ca fiica ei să își deschidă pagini pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, pe măsură ce tânăra a început să se maturizeze, Andreea a lăsat garda jos și a început să aibă încredere că fiica ei este suficient de matură pentru a fi atentă la ceea ce postează.

Andreea Marin, limite pentru Violeta

„Nu am discutat foarte mult despre frumusețe, ci am discutat despre naturalețe, pentru că nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor, cu atâta falsitate, cu operații de la o vârstă fragedă, intervenții nemotivate. Acest internet care îi împinge de la spate să aibă cât mai multe like-uri, Violeta are de un an și un pic Instagram și nu am fost de acord cu asta la început. Acum, s-a mai maturizat și poate să gândească ce postează acolo și că nu depinde de like-uri sau lipsa lor”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin, în lacrimi când și-a văzut fiica pe scenă!

Atunci când Violeta a defilat într-o rochie lungă, roșie, cu crăpătură pe picior, marca Eli Lăslean, toată sala a amuțit iar celebra ei mamă a privit-o și admirat-o îndelung, cu lacrimi în ochi! Violeta nu a fost însă singură, ci însoțită de fratele ei mai mare, Radu Ștefan, cu care are o super legătură și se iubesc foarte mult, înțelegându-se din priviri. Doi copii frumoși care își fac extrem de mândri părinții!

“Am avut o mare bucurie profesională ca producător, dar și pe cea din suflet, ca mamă. Când fiica mea, Violeta, a pășit pe scenă alături de fratele ei, Radu Ștefan, inima mea a bătut cu putere și mi-a fost tare greu să-mi ascund lacrimile. Ei sunt ca două picături de apă și îi iubesc nespus și sunt atât de mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați, cu bun simț, cu pasiuni frumoase și empatie, amândoi au făcut voluntariat pentru această gală.

Andreea Marin, în lacrimi când și-a văzut fiica pe scenă!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoși! Gala a strălucit datorită celor 400 de furnicuțe, oamenii noștri implicați în organizarea acestui spectacol impresionant și de o înaltă calitate tehnică, dar și datorită celor peste 1000 de oameni ce ne-au onorat cu prezența. Magda Coman, inițiatoarea Mișcării, Alin Gălățescu, art direcția defilării de modă, modelele în scaune rulante, vedetele ce au defilat pe scenă, artiștii, designerii, voluntarii și partenerii noștri, cu toții au pus umărul pro bono la această minunată realizare. Avem un vis și un motto: frumusețea e în noi și în fap

Publicat: 30 mai 2023, 14:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă