Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău din cauza fostei soții a lui Alex Bodi. Conversația dintre cei doi întrece orice imaginație

Publicat: 25 Feb. 2021, 15:22 Vedete

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o discuție aprinsă din cauza fostei soții a lui Alex Bodi. Blondina a avut o reacție acidă la adresa afaceristului, după ce acesta ar fi pus ochii pe Iulia Sălăgean. 

Se pare că ar fi ieșit la iveală motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio! O conversație halucinantă între cei doi a fost făcută publică, iar principala ”vinovată” ar fi fost Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi.

Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Bădălău că i-ar fi făcut ochi dulci Iuliei Sălăgean. Deși cei doi au vorbit frumos unul despre celălalt, adevărul ar fi cu totul altul.

Blondina ar fi fost geloasă pe fosta sa prietenă și nu a stat prea mult pe gânduri până să îi spună afaceristului exact ce simte, potrivit CANCAN.RO.

”Înainte eram iubita ta. M-ai pus la categoria prieteni. Ia-o tu pe Iulia, Gabi! Îți dau numărul ei! Fă ce vrei cu Iulia și lasă-mă în pace! Hai că îți dau numărul de telefon al Iuliei. Vorbește cu ea. Eu am fost prietenă cu ea, dar cu tine ea nu”, i-a strigat Bianca lui Gabi Bădălău.

”N-am nevoie, mă p^& pe ea. Dar tu ești în măsură să-mi închizi mie telefonul?! Bine, hai să închidem subiectul. Tu faci din astea cu mine, de pușcărie? Fă, tu ești proastă? Am halit-o eu pe asta, am vorbit eu vreodată cu ea? Am cunoscut-o de la tine”, i-ar fi spus Gabi Bădălău Biancăi Drăgușanu.

Ce spune Iulia, despre relația de prietenie cu Bianca Drăgușanu

Iulia a susținut în cadrul unui interviu faptul că Bianca Drăgușanu ar fi influențat-o într-un mod negativ pentru a-și strica imaginea în fața fostului său soț.

„M-a influențat cu multe chestii ca să-mi stric imaginea și ca Alex să fie eventual dezamăgit de mine, pentru că indiferent de ce se întâmplă sau cu cine e Alex eu rămân mama copilului lui și o să avem o legătură continuă, adică asta nu o să se rupă niciodată. Tocmai de aceea am vrut ca toată această legătură cu Alex să rămână pozitivă, că nu face bine copilului să fie mereu în stres. Din partea mea nu a existat niciodată să-i dau copilul. Indiferent că poate-l uram de moarte și nu voiam să-l văd în fața ochilor, copilul i l-am dat. Îi vorbesc foarte frumos fetiței despre el că văd cât de mult îl iubește. Dacă vreau să mă răzbun cumva pe Alex, mă răzbun pe copilul meu și nu am cum să fac asta”, a mai spus Iulia Sălăgean.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Feb. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă