Ce griji îl macină pe Selly? Vloggerul s-a plimbat abătut prin oraș

Publicat: 24 ian. 2022, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete

Selly nu începe ziua fără o cafea. Mai ales că, din câte se pare, vloggerul are nevoie de puțin ”combustibil” pentru a-și rezolva problemele care l-au pus serios pe gânduri. 

Selly e prins cu multe treburi, chiar dacă fix la trecerea dintre ani își destrăma, oficial, trupa 5GANG. Așa că nu pierde niciun minut aiurea, e într-un continuu du-te vino, iar cafeaua nu trebuie să-i lipsească. Un trening gri a tras pe el în acea zi și, înainte de a urca la bordul mașinii sale, a dat fuguța la chioșcul din colț, de unde și-a luat ”savoarea” dimineții.

A ”plutit” până la mașina care-l aștepta și ea parcă grăbită, și-a pus cafeaua în dreapta, apoi a dat cheie. A tras tare până la destinație, în timp ce, cu siguranță, a savurat din miraculosul lichid fierbinte.

Zilele trecute a fost la un pas de tragedie. În timp ce se afla în trafic, cunoscutul vlogger era cât pe ce să fie lovit cu un obiect, dar a avut mare noroc. În urma incidentului, Andrei Șelaru, pe numele din buletin, a precizat că, pe viitor, va merge cu geamurile închise, pentru a nu-și mai pune în pericol viața. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Selly: ”Creșterea mea în popularitate nu a fost una spontană”

Când și de unde a pornit la Selly această pasiunea pentru vlogging și youtube? Se pare că încă din copilărie, chiar de la vârsta de 9 ani!

Pasiunea pentru youtube, pentru vlogging, pentru filmat, pentru montaj, mi-am descoperit-o pe când aveam 9-10 ani. Încă de pe atunci, de când îmi rugăm părinții să îmi cumpere o mică cameră de filmat ca să îmi fac mâna pe genul ăsta de activitate. Eram foarte foarte fascinat încă de atunci de tot ce înseamnă universul ăsta cinematografic.

De la emisiuni TV până la filme, de la seriale până la vloguri, mă fascina orice era video. Orice era entertainment. Am știut din start că pe zona asta vreau să mă duc, mi se părea ceva pur și simplu intangibil. Aș fi dat orice să pot să ajung pe un platou de filmare. Sau să iau parte la o producție cum facem acum, în prezent, o grămadă de producții de acest fel! Pasiunea a venit de când eram foarte-foarte mic!”, a declarat vloggerul.

Publicat: 24 ian. 2022, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă