Ce fiică fotomodel are Andreea Bănică! Mama și-a legat fiica la șireturi în văzul tuturor la un eveniment monden!

Publicat: 30 iun. 2022, 13:21 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Așa mamă, așa fiică pentru că așchia nu sare departe de trunchi!

Andreea Bănică este mândră, nevoie mare de fiica ei de 13 ani, Sofia. Artista se afișează din ce în ce mai des în compania fiicei sale care pare să îi semene mamei sale atât în privința frumuseții cât și a faptului că Sofia este cochetă și are grijă cum se îmbracă și la aparițiile sale publice! Mama și fiica s-au afișat împreună la  petrecerea Unica și au atras privirile tuturor. Nu doar că s-au asortat și au purtat aproape aceeași culoare la haine, verdele deschis care este la modă vara asta, dar se și completează la vorbe. De cum și-au făcut simțită prezența la evenimentul monden, Andreea Bănică și fiica ei nu au înaintat prea mult. Au dat interviuri peste interviuri iar jurnaliștii au stat la coadă pentru a obține cele mai “calde” declarații atât de la mamă cât și de la fiică despre relația lor. Iar atunci când Sofiei i s-au desfăcut șireturile la bocanci, celebra artistă nu s-a sfiit să se aplece și să i le lege la loc în văzul tuturor.

Andreea Bănică este foarte mândră de fiica ei dar și sigură pe Sofia, în care are mare încredere! “Nu mă uit în telefonul Sofiei, nu am parolele, am mare încredere în ea. Sunt mai mult ca sigură că va urma exemplul în familie! Nu cred că va fi altfel decât am fost noi!”, a declarat Andreea Bănică, cu zâmbetul pe buze, despre fiica ei. La rândul ei, Sofia, spune despre mama ei că e frumoasă! Fiica Andreei Bănică știe că are o mamă sexy, dar totuși, ce spune despre ea când umblă mai decoltată? “Îi zic să își închidă tricourile mereu!”, zice Sofia despre mama ei.

De altfel, Sofia deja atentează la dressingul mamei sale și îi place să îi poarte sacourile ei și tricourile tatălui său, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt pe ultima sută de metri cu hotelul pe care îl construiesc în Eforie Nord. Vedeta este foarte nerăbdătoare ca toate lucrările să se finalizeze și să termine afacerea pentru a putea inaugura cu mare fast hotelul de la mare.

 

Publicat: 30 iun. 2022, 13:21 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă