Ce face Simona Pătruleasa anul acesta de Paște? ”Nu vom fi fizic unii cu ceilalți”

Publicat: 18 Apr. 2020, 12:01 Vedete
Ce face Simona Pătruleasa anul acesta de Paște? ”Nu vom fi fizic unii cu ceilalți”

Ce face Simona Pătruleasa anul acesta de Paște? Sigur, răspunsul vedetei nu ar trebui să ne uimească, date fiind interdicțiile impuse de autorități pentru această perioadă. 

Ciao.ro a vorbit direct cu vedeta Kanal D și am obținut informații în exclusivitate. „Ca toată lumea, anul acesta vom sta acasă de Paște. În Joia mare vopsesc ouăle, împreună cu Ingrid. În duminica Paștelui, Ingrid va purta o rochiță nouă, i-am comandat-o deja. O să ne îmbrăcăm frumos să luăm masa de prânz, așa cum facem în fiecare an.

Diferit va fi ca nu vom petrece această sărbătoare împreună cu părinții. Nu vom fi fizic unii cu ceilalți, dar vom fi prin intermediul tehnologiei, ne vom vedea, ne vom auzi prin intermediul telefonului”, povestește Simona Pătruleasa.

Crescută într-o familie tradițională care respecta tradițiile pur românești, Simona Pătruleasa a moștenit un bagaj sănătos pe care-și dorește să-l transmită mai departe fetiței ei, Ingrid.

„Paștele a fost mereu despre familie. Eram împreună cu părinții, mama gătea și cel mai mult îmi plăcea nebunia cu ciocnitul ouălor. Îmi făcea plăcere și le spărgeam pe toate în copilărie, pentru că nu aveam rbdare. Când am mai crescut, mergeam la biserică împreună cu alți copii să trecem pe sub masă, cum este tradiția.

Era o bucurie, chiar dacă nu înțelegeam sensul. Întotdeauna părinții ne cumpărau haine noi, trebuia să ne <înnoim> de Paște. Îmi amintesc că într-un an mama ne-a făcut haine identice mie și fratelui meu, care este cu un an mai mare decât mine.

Am fost contrariați. Fiind foarte apropiați ca vârstă, întotdeauna ne doream ceea ce avea celălalt, chiar dacă eu eram fată și el băiat. Era lege să avem ceva nou ca să ieșim la biserică. Și un moment special era cel în care mergeam în familie să luăm Lumina de la biserică. Anul acesta ne vom adapta tradițiile acestor vremuri, dar le păstrăm în limitele impuse”, conchide vedeta Kanal D.

Simona Pătruleasa: “Sunt o persoană care nu iese din casă dacă nu e aranjată”

Publicat: 18 Apr. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă