Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci: „Acesta este un secret…”

Publicat: 26 mart. 2024, 15:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Retete & Diete
Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci: „Acesta este un secret...”

Gabriela Cristea a dat lovitura în afaceri! Vedeta a început propria afacere cu cozonaci pe care îi prepară cu multă migală și ingeniozitate! Prezentatoare prepară sortimente unice de cozonaci, iar recent și-a dezvăluit marele secret pentru ca și ai voștri să iasă la fel de buni!

Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci

Cu o pasiune imensă pentru arta culinară, Gabriela Cristea a hotărât să se lanseze într-o nouă aventură de afaceri în domeniul patiseriei și cofetăriei, prezentând publicului său propriile creații: cozonaci preparați chiar de ea. Decizia de a-și transforma pasiunea într-un business a fost primită cu entuziasm de către fanii săi, dornici să guste deliciile preparate cu migală și dragoste de vedeta lor preferată. Sortimentele de cozonacii by Gabriela Cristea sunt foarte diverse, astfel încât fanii au posibilitatea să savureze cozonaci cu mere, nucă, caramel sărat sau fistic. Citește mai multe aici.

Publicat: 26 mart. 2024, 15:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Retete & Diete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă