Ce etnie are Andra! Soția lui Cătălin Măruță a spus adevărul: „Păi cum să cânt așa frumos dacă nu…”

Publicat: 06 feb. 2024, 14:43 Autor: Soare Raisa Vedete

Ce etnie are Andra! Andra a fost invitata lui Mihai Bobonete într-un podcast de excepție. Întrebată ce etnie are, artista nu și-a ascuns originile, fiind foarte mândră de ele. 

Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și romi.

Ce etnie are Andra!

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra.

Nicole Cherry, detalii neștiute despre cum a fost să crească într-o familie de romi

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, artista a vorbit deschis despre familia sa, de etnie romă.

Cântăreața își amintește că era un copil năzdrăvan, dar asta până când s-a apucat de muzică, la vârsta de nouă ani. Într-o eră a tehnologiei, artista recunoaște că a avut propriul telefon mai târziu, când învățase deja să meargă singură la școală.

Pe mine, dacă mă auzea mama că vorbesc urât, se lua de mine. Nu aveam voie să depășesc strada lui mamaie. Eu eram cu găletușa de nisip, cu păturica la poartă și cam atât. Mereu mama mea a fost o persoană grijulie, să nu pățesc ceva”, și-a amintit Nicole Cherry.

Chiar dacă am crescut într-un mediu în care am auzit orice, eu când ieșeam din casă nu vorbeam altfel decât frumos”. În cultura romilor, certatul nu are o conotație negativă și, de multe ori, e o formă de alint, așa cum recunoaște cântăreața.

Inclusiv după ce a cunoscut succesul pe plan profesional, artista a simțit că familia i-a fost mereu aproape. „Chiar dacă tata mă vedea ca pe un produs, pentru că trebuia să știe cum să-l împacheteze frumos pentru a ajunge mai sus în carieră, avea și instinctul patern, că sunt fata lui. Dacă ar fi să reiau drumul ăsta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri. Nu aș schimba nimic”, i-a povestit Nicole lui Damian Drăghici.

Publicat: 06 feb. 2024, 14:43 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă