”Ce dracu’ porţi sutien, dacă tu ai silicoane?” Reacția șocantă a unui medic, după ce a consultat o femeie rănită grav într-un accident

Publicat: 22 Jan. 2020, 15:39 News

O situație strigătoare la cer! O femeie a fost implicată într-un accident grav de mașină, în urma căruia s-a ales cu fracturi, vânătăi și zgârieturi.

Însă, în momentul în care femeia de 36 de ani a mers la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, a avut parte de o scenă demnă de ”filme cu proști”.

O întrebare a schimbat întreaga atenție: ”Ce dracu’ porţi sutien, dacă tu ai silicoane?” – dar asta nu e atât.

Femeia de 36 de ani a fost externată din Spitalul Județean Târgu-Jiu, chiar dacă avea piciorul fracturat. Medicul de la radiologie, fără nicio ”problemă”, a întrebat-o de ce poartă sutien, dacă are silicoane și i-a spus că a făcut accident pentru că pedepsit-o Dumnezeu, potrivit Mediafax.

Femeia din Timiș a rămas blocată la spusele medicului. I-au fost făcute radiografii, dar doctorul i-a spus că nu are nimic, în afară de ”dureri normale ca de la un accident”. Medicul a întrebat-o dacă rămâne până dimineață. Apoi, femeia a semnat externarea, a chemat un taxi și s-a dus la un hotel. Piciorul i s-a umflat și mai tare și a plecat imediat cu soțul ei la Timișoara, la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.

„Pe drum, sternul mă durea foarte tare şi mă doare în continuare, când trag aer, când tuşesc. Am zis să merg la spital la Timişoara, să mai fac un control pentru mine, că nu mă simţeam bine. Am mers la Spitalul Militar. Când au venit cu rezultatul de la film au zis . Nu mi-au dat filmele cu rezultatul la Târgu-Jiu, doar externarea. Mi-au făcut trimitere către UPU, la spitalul judeţean, în Timişoara, a venit un ortoped, s-a uitat şi m-au băgat în operaţie. Mi-au pus un şurub, două cleme şi sârmă de la cleme la şurub, ca să ţină osul”, a declarat femeia.

Femeia va face plângere: „Vreau să fac plângere împotriva doamnei care a fost de gardă, nu ştiu cum o cheamă, la Radiografie, în momentul în care m-au dus cu căruciorul şi m-a pus pe masă, mi-am dat bluza jos şi a zis . I-am zis . Pe piept am două piercing-uri şi a început . Numai drăcuia. Şi i-am zis . Am rămas şocată. M-a întors, m-a sucit şi a zis . Doamna care m-a cărat, brancardier era, a rămas şi dânsa şocată. În momentul în care a văzut că am silicoane, ea a luat foc”.

Se desfășoară o anchetă la spital în prezent.

Publicat: 22 Jan. 2020, 15:39 News
Pe aceeași temă