Ce crede Mara Bănică despre Cătălin Măruţă. Nimeni nu se aştepta la asta: „Oamenii depășesc niște bariere”

Publicat: 15 mart. 2024, 12:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mara Bănică a făcut dezvăluiri neaşteptate despre Cătălin Măruţă în cadrul unui interviu recent. Numele prezentatorului de la ProTV a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, din acest motiv, mulţi oameni l-au judecat. Jurnalista a recunoscut că nu a avut o părere bună despre acesta până în momentul în care l-a cunoscut cu adevărat.

Recent, jurnalista a fost invitată în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorje, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre prezentatorul de la Pro TV.

Ce părere are Mara Bănică despre Cătălin Măruţă

Chiar dacă la început, jurnalista nu avea o părere prea bună despre colegul său de breaslă, cu timpul lucrurile s-au schimbat. După ce au interacționat mai mult, Mara Bănică spune că şi-a dat seama de faptul că soţul Andrei este un om deosebit.

Mie, Cătălin Măruță mi-a fost pansament pentru suflet, în momentul în care l-am pierdut pe tata. Mi-a făcut o așa onoare să merg cu mama să vorbesc despre tata la Pro TV și toată viața mea, pentru mine o să fie important, indiferent de ce ar spune oricine.

Acum, analizând niște situații din trecut, dincolo de concurență, chiar la un moment dat eram pe același interval orar și creează niște frustrări de o parte și de cealaltă, depinde ce emisiune mergea mai bine.

Dincolo de asta, eu cred că l-am și judecat înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță și cred că și el la fel pe mine. Cred ca lucrul acesta mi se întâmplă cu foarte multă lume.

Pentru mine, Cătălin Măruță este un om deosebit. A fost îngrozitoare perioada asta prin care a trecut cu copiii, cu filmul. Să stai să judeci un copil , nu înțeleg, este pe banii lu tac-su filmul, vedeți-vă de treabă! Oamenii depășesc niște bariere”, a spus Mara Bănică.

Mesajul transmis de Andra şi Cătălin Măruţă, după valul de comentarii negative la adresa fiicei lor

La doar opt ani, Eva Măruță a reușit să stârnească un val de reacții în mediul online. Au fost persoane care au lăudat prestația din primul ei film, însă au existat și răutăcioși care au făcut-o praf pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Un copil a fost pus la colț doar pentru că poartă numele celebru al părinților ei. Eva Măruță a fost pusă la zid în mediul online de cei mai mulți, după lansarea filmului „Tati Part-Time” în cinematografe, iar acum părinții ei au ținut să transmită un mesaj.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”… Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a vazut filmul!”, a scris Cătălin Măruță pe contul său de Facebook.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mart. 2024, 12:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×